Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 7:13:19
|
|
|
|
sanjalica
|
šprica za ukrašavanje torte ima nastavak koji je za takve stvari .... gotovu krofnu na sredini (tamo gdje je onaj lijepi bijeli krug ostao) ubodem.... istisnem malo pekmeza (češće čokolade) i to je to.....
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 8:17:07
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: božica na koj naćin punite krafne pekmezom Svekar nam je otkrio nakon što smo sa ćašom napravili krugove uzmemo malo pekemza i stavimo na jedan krug od tijesta uzmemo drugi krug od drugog tjesta i poklopimo taj prvi dobro stisnemo rubove i opet sa ćašom napravi fini krug kojeg pećemo nadam se da sam dobro opisala ma svjetski si to opisala
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 8:22:12
|
|
|
|
huanita
|
Znam za onaj način sa špricom, ali ga ne koristim jer mi to nije pravi. U domaćim krafnama pekmez mora biti u krafni prije pečenja, topao i rastopljen kada krafnu zagrizeš. I ja ih pravim s dva dijela tijesta koja poklopim pa čašom izrežem. Mmmmmm... Danas je utorak, dan za krafne.
|
|
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 8:38:13
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica šprica za ukrašavanje torte ima nastavak koji je za takve stvari .... gotovu krofnu na sredini (tamo gdje je onaj lijepi bijeli krug ostao) ubodem.... istisnem malo pekmeza (češće čokolade) i to je to..... Isto tak
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 9:48:48
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ih neznam napraviti.
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 9:59:53
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ih neznam napraviti. ni ja neznam, jednom probala i nije uspijelo i više se nisam usudila pokušat...
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 10:34:49
|
|
|
|
Ruža
|
Božo koji svekar? Ha, majstor kuhar? Mi isto špricom napunimo, ali ne volim ih baš pa ih jako rijetko pravim.
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 10:37:17
|
|
|
|
curice
|
Nisam nikad pravila i vjerovatno mi ne bi ni ispale kako treba
|
|
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 10:39:02
|
|
|
|
inna
|
ne znam ih raditi, ali ih volim jesti
|
|
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 11:56:07
|
|
|
|
ZVRK
|
ako mi se neda sa špricom onda prerežem kao za panin
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 11:58:52
|
|
|
|
božica
|
Božo koji svekar? od kuhara mm tata
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 12:03:26
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: božica Božo koji svekar? od kuhara mm tata nek onda da dobar, provjereni recept
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 12:10:02
|
|
|
|
božica
|
nek onda da dobar, provjereni recept user posted image za kaj floki recept ako je za krefne evo ga http://www.coolinarika.com/recept/krafne-s-marmeladom mmmmmmmm super su ispale
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 12:16:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
8 žumanjak , pa kaj ću s bjelanjcima.... ...koliko vam je to komada ispalo??
|
|
RE: stavljanje pekmeza u krafne 17.2.2009 12:19:46
|
|
|
|
božica
|
..koliko vam je to komada ispalo?? uuuuuuuuuuuuu puuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnno još se nisu stigle ni dignuti kak treba a bjelanjeke niš tražiti na netu kolač sa bjelanjkom možda ima
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!