|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dalmatinski medenjaci
7.12.2007 22:17:42   
mirna
Danas sam mislila ispeći te medenjake po receptu iz priloga jutarnjeg lista. recept je katastrofa. tjesto bi se trebalo izvaljati, ali po ovome receptu ga ne možeš ni umjesiti. ja sam nešto coprala pa sam dodavala i brašna i ulja tek toliko da nisam trebala baciti cijelu smjesu. na kraju su mi ispali neki malo suhi keksi, ali mislim da će se ipak pojesti uz kavu ili čaj.

Već sam sto puta rekla da neću kuhati po neprovjerenim receptima i eto opet...user posted image možda ima netko provjereni recept za ove medenjake?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dalmatinski medenjaci
9.12.2007 22:08:07   
maja
Na žalost nemam, ali bi voljela ako netko ima nekakav dobar recept za suhe kolačiće da pošalje!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
9.12.2007 22:11:35   
mirna
ja imam jedan fini recept za kolačiće sa lješnjacima, samo sam danas preumorna pa ću ti napisati sutra.

laku noć..

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
13.12.2007 12:51:00   
DEA
Ja sam radila vaniline kiflice po ovom receptu , samo povećaj sastojke jer mi ih je ispalo jedva za jednu tepsiju , a ispali su odlični , taman sam imala lješnjaka u kući pa ih iskoristila -

VANILINI ROŠČIĆI
100 G MASLACA
100 g lješnjaka
60 g šećera u prahu
125 g mekog brašna
2 žumanjka
1 vanilin šećer
šećer u prahu za posuti kad se ispeku

pEĆNICU UGRIJATI NA 210 ' C ;RUČNIM MIKSEROM IZMJEŠATI MASLAC SA ŠEĆEROM I ŽUMANJCIMA , POSTEPENO DOSIPATI BRAŠNO I NA KRAJU VAN . ŠEĆER , SMJESU PREKRITI PROZIRNOM FOLIJOM I 2 SATA OSTAVITI U FRIŽIDER . KAD SE TIJESTO ODMORI , OBLIKOVATI VALJAK KOJI REŽETE NA KOM. JEDNAKE VELIČINE . SVAKI KOMAD OBLIKOVATI U ROŠČIĆ TE SLAGATI NA LIM I STAVITI PEĆI , A IZVADITI ČIM VRHOVI POČNU POPRIMATI BOJU .GOTOVE POSUTI ŠEĆEROM U PRAHU ... U SLAST .

IMA DOSTA RECEPATA PO INTERNETU , POGLEDAJ NA WWW.COOLINARIKA .HR user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan: