Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je vaš muškarac zadovoljan svojom v... 7.4.2010 13:19:31
|
|
|
|
BUBI*
|
IZVORNA PORUKA: huanita Ja ga stalno uvjeravam da je dosta, iako mu se smanjio zadnjih par godina. OB!!! zar je to moguće imaaa li lijekaaaa???!
|
|
RE: Da li je vaš muškarac zadovoljan svojom v... 7.4.2010 13:49:58
|
|
|
|
plavka
|
O da, da i prezadovoljan ....
|
|
RE: Da li je vaš muškarac zadovoljan svojom v... 7.4.2010 16:00:27
|
|
|
|
Jack_Tequila
|
Ajme, thread za raspametit' se. :D Nikad se nisam opterećivao veličinom luleka, u par navrata me žena zezala na tu temu, kao "kakav je to muškarac koji ne želi barem 2 cm više". Ugl., pritužbi nemam, budući da imam 3 banke, nadam se da ih neće biti još dugo. :)
|
|
|
|
RE: Da li je vaš muškarac zadovoljan svojom v... 8.4.2010 11:59:52
|
|
|
|
Točkica28
|
bitnije je dal sam ja zadovoljna, aj aprstim od zadovoljstva, dakle, sve vam je jasno
|
|
RE: Da li je vaš muškarac zadovoljan svojom v... 17.4.2018 14:03:39
|
|
|
|
blagere
|
Tablete za povećanje penisa - http://xtrasize.com Moj se penis povećao s 13 cm na 15 cm u samo 2 mjeseca.
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!