Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
si ti sigurna da ja kraj ove 3 divjače ne bi trebala 3-4 puta tjedno to paliti? kaj one naprave!!! nemreš vjerovat! najveći flek na onom dijelu koji je kao za noge je nastao kad je moja Elly uzela baby ulje i prolila cijelu bočicu i utrljala unutra! onda to nisam uspjela riješiti, za par mj. uzela Kata Pavlovićku i ponovila postupak, izludila sam! Na onom dijelu za sjedenje ima soka, čaja, itd. itd. itd. Zlatna djeca, ne?
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:50:27
|
|
|
|
curice
|
zlatna,naravno da su zlatna šta misliš da su moje bolje a ne...varaš se i mi smo imali faze-"krema za sve"-a od tih faza ja dobivala slomove živaca
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 21.4.2010 21:56:33
|
|
|
|
Anoniman
|
a ništa, baš smo mm i ja zaključili da se više isplati kupiti novu garnituru na 1000 rata nego kupovati taj usisavač... al to će pričekat neka bolja vremena... do tad bumo ju pokrivali i pravili se - Englezi... dakle, zaključak ove teme - kako riješiti fleke na kutnoj garnituri je - NIKAKO! hvala svima na sudjelovanju!
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 22.4.2010 8:29:58
|
|
|
|
novamama
|
sa istim razbijam glavu zadnjih par dana... nikako ulovit vremena, ali palniram probat očistit na suho, sa sodom bikarbonom, pa usisati...javim ti....ali sumnjam u uspjeh... najradije bih sve van i potopila
|
|
[Obrisani korisnik] 22.4.2010 9:52:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 14:59:26
|
|
|
|
KSENIJA1
|
JA IMAM RJEŠENJA ZA VAŠE GARNITURE,STOLICE,TROSJEDE,FOTELJE,TABUREO,BRZO POVOLJNO I KVALITETNO OBAVLJAMO KEMIJSKO ČIŠĆENJE SVIH VRSTA VOZILA,TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA,TEPIHA I TAPISONA,MOŽETE SE NARUČITI NA BR.0959039737.HVALA.
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 15:00:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
A U KOJEM DJELU HRV ORDINIRATE? sorry za velika slova
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 11.10.2011 15:01:55
|
|
|
|
maja
|
Za kožu ili eko kožu najbolje spužvice Schmutz radierer iz dm-a, samo malo vode na njih i sve ode
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: fleke na kutnoj garnituri 15.10.2011 9:19:42
|
|
|
|
KSENIJA1
|
najviše radimo ZGB.i okolica,a možemo se dogovoriti gdje god vam paše.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!