|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako provjeriti ispravnost posuđa?
2.1.2014 12:56:09   
renataa
drage mame.. na poklon sam od sveki dobila set poduđa, točnije swisshome posuđe, 17-dijelni set..
kasnije sam doznala da ga je kupila za jedan lančić od čudnih tipova koji su hodali po kućama s nekim pričama i uvaljivali to kome su stigli user posted image
e sad..malo sam kopala po netu o tome i vidim različita iskustva, neki su samo nastavili u tome kuhat kao da je sve oke, a neko je to pobacao.. jedna ženska napisala je da je zvala neki institut koji joj je dao savjet da prokuha u jednoj posudi pola litre vode sa žlicom soli i kao da ako posuda ostane ista sve oke, no ako dodju neke točkice da ne valja.. ja to napravila i naravno sve puno crnih točkica user posted image
e sad mene zanima, jel itko zna kaj o tome?? jel to znaci da se nesmije u tom kuhat? da optušta neke otrovne tvari? mislim ipak mi nije svejedno, radje budem to pobacala nego nas trovala.. a sad opet, pogledam svoje staro sudje koje nije isto neka marka, homeware, i isto vidim da se pojavile te točkice, na koje se nikad nisam obazirala.. jel ima koja iskustva s time? kuhat u tome il u smeće s tim? pomagajte.. hvala..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako provjeriti ispravnost posuđa?
2.1.2014 18:24:12   
Manda Mare
bok renataa! ne znam da li točkice koje su se pojavile znače da je posuđe nekvalitetno, toksično ili sl. ali sam pronašla jedan članak na temu materijala posuđa i koji su štetni a koji dobri. možda ti to pomogne da odgonetneš što napraviti s ovim posuđem koje imaš. sretno!!! user posted image
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.stampar.hr%2Flgs.axd%3Ft%3D16%26id%3D6074&ei=fZ7FUs-AKdHb7AbO24DoCw&usg=AFQjCNHnzx1R1Rm5t9-C9uyUdrKk8R6HsQ&sig2=WxOH4oDGDSUefL6HC2Yg_A&bvm=bv.58187178,d.bGE

(Odgovor članu renataa)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!