|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Traze se mame koje su radi trudnoce ostale be...
24.9.2012 20:01:06   
mamice
ako netko poznaje osobu koja je dobila otkaz zbog trudnoće ili je dobila otkaz nakon što se vratila s porodiljnog, a voljna je to ispričati u 24 sata neka mi se javi u inbox. A trenutno traže osobu koja je zbog trudnoće izgubila posao i u teškoj je financijskoj situaciji i prijeti joj gubitak doma ili ne može vračati kredit, a da je ostala zaposlena do te situacije ne bi došlo također neka mi se javi u inbox ili neka svoju priču napiše novinarki u 24 sata zkrmpotic@gmail.com

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Traze se mame koje su radi trudnoce ostal...
24.9.2012 22:17:59   
mali_macic
meni su sa istekom porodiljnog prekinuli radni odnos. ali posto smo ionako bili vec u pripremama selidbe nije mi bilo toliko briga. no da smo ostali u hrv. bilo bi mi itekako tesko nac novi posao, mjesto u jaslice itd. itd.
drzim fige da ces nac nekog tko ce se javit i dat izjavu i da ce se mozda nesto pokrenut i da ce buducim trudnicama bit lakse i bolje.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
1.10.2012 10:44:52   
keksić
ja sam zatrudnila nakon što sam ostala bez posla tako da nisam materijal za ovu priču, ali znam da bih sigurno ostala na cijedilu, jer radila sam na ugovor i svaki puta prije produživanja ugovora na 3 ili 6 mjeseci ucjenjivali su nas da nesmijemo ni u ludilu na bolovanje, radni je svaki vikend, navečer do 11-12h, ujutro već od 6-7, i sve to nije dovoljno ...)

moja kčer je tada bila prvi razred(6 godina), i po cijele dane je morala biti sama, jer sam ja stalno morala raditi popodnevnu smjenu, a ako bi otišla na koji dan na bolovanje automatski sam preseljena na drugu lokaciju, ili to ili otkaz...

promijenila sam puno firmi u to doba i svugdje je isto!!!

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 3
3.10.2012 7:03:12   
sina
ej,živote gorak li si! kad se sjetim i vidim što rade danas od ljudi srce mi puca. robovlasništvo u modernom obliku,ništa drugo!!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 4
3.10.2012 17:56:57   
mamice
‎24 sata i Željka se zahvaljuju svim mamama koje su se javile, a ima ih jako puno. Problem je što 95% žena koje su se javile opisale su što im se desilo (otkaz zbog trudnoće ili nakon porodiljnog) i sve bi htjele da im priča izađe ali anonimno.... to tak nažalost ne ide. E sad trebamo TATU koji je bio na porodiljnom i zbog toga dobio otkaz i koji bi pristao da mu se priča objavi u 24 sata..... Pa eto ako znate kojeg takvog javite meni u inbox ili Željki na mail zkrmpotic@gmail.com ....

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2013 14:18:00   
bebica2
Ja sam dobila otkaz nakon sto sam zatrudnila i to dva puta,da apsurd bude veci u istoj firmi,al ne bih se usudila s tim izac u javnost. Jer ruku na srce znamo svi kak kod nas sve funkcionira.Al nedamo se mi.Zivot ide dalje.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!