Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 26.10.2011 18:47:10
|
|
|
|
kanader
|
skidač laka za nokte
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 13:26:21
|
|
|
|
mirna
|
Probala, ali ne ide baš... sva sreća da se MM ponudio da to očisti.. Kaže bude do proljeća...
|
|
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 17:23:11
|
|
|
|
maja
|
sa schmutz radierer-om ;) Sa tim ide sve, čak i ona boja nakon krečenja ode sa jednim potezom ( na prozoru )
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 17:25:26
|
|
|
|
maja
|
Ovako ti izgleda kutija i unutra su 4 spužvice koje samo namočiš vodom, zakon za sve glatke površine, namještaj od kože i eko kože čisti sam tak http://www.amazon.de/Profissimo-Schmutzradierer-2er-Pack-St%C3%BCck/dp/B005FXGX0S/ref=pd_sxp_f_pt/276-5659094-9986401
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 18:17:48
|
|
|
|
Ruža
|
Vlažne maramice za guzu? Domestos, alkohol? Obično ako ničim ne ide ja sve domestosom operem.
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 20:27:07
|
|
|
|
mirna
|
Majo gdje to mogu kupiti? Domestos mi nije baš za udisati dok sam trudna...
|
|
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 21:20:02
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Majo gdje to mogu kupiti? Domestos mi nije baš za udisati dok sam trudna... Ne ti, zaposli mm_a.
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 27.10.2011 22:18:37
|
|
|
|
inesica
|
Benzinom. Sigurno pomaze.
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 29.10.2011 14:27:09
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: mirna Majo gdje to mogu kupiti? Domestos mi nije baš za udisati dok sam trudna... U dm-u Mirna!
|
|
|
|
RE: Mrlje od lepljive trake na staklu 29.10.2011 21:27:09
|
|
|
|
inesica
|
Jesi probala benzinom?
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!