Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 13:43:34
|
|
|
|
malizia
|
hm....možeš recimo neki set pijetića za slatko,set malo ljepših čaša...nije skupo, ali je nešto šta će se sigurno koristiti, praktično...
|
|
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 13:46:47
|
|
|
|
anaxx
|
nešto srebrno... upravo sam si kupila lijepe naušnice za nevjerovatnih 38 kn.. ima krasnih narukvica koje bi mogle biti lijepa uspomena, ja bi sigurno voljela tako nešto dobiti...:)
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:04:35
|
|
|
|
modesty blaise
|
nek se javi teta danery...ona bu ti najbolje rekla kaj kupiti
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:07:47
|
|
|
|
ninich
|
bravo!!!, lijepe ideje, ajmo još!!!!
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:15:33
|
|
|
|
njanja
|
pa ja uvijek volim dobiti knjigu i ona zaista ostane kao lijepa uspomena.. vidi ovo.... http://www.profil.hr/knjiga/velika-enciklopedija-malih-aktivnosti/6791/
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:17:15
|
|
|
|
ninich
|
Njanja jako zgodna ideja!!
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:24:19
|
|
|
|
koka
|
I mi se s tim mučimo. Foto knjiga, privjesak, nešto što bi tvoje dijete napravilo, neki otisak ruke ili crtež pa uokviriš.
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:25:55
|
|
|
|
ninich
|
da, ni sama ne znam,...foto knjiga će biti u sklopu svih nas, i nakit ili sat, a sad nešto od mene još posebno jer iznimne su! neprocjenjive!!!!!!!uh...teško je...
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:41:22
|
|
|
|
danery
|
eto mene na raport.... obično sam dobivala kavu,bombonijere,cvijeće....ali ako su malo trajnije stvarce,onda sam dobila lijepo oslikanu bocu,svijećnjak,šalicu.... uglavnom zgodni pokloni za ukras,a ne preskupi...
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 14:46:09
|
|
|
|
ninich
|
na zapovijed!!
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 15:28:12
|
|
|
|
mrkvač
|
ako imaš sliku tete i tvog djeteta, pa ju stavi u neki lijepi okvir!!!!
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 16:15:59
|
|
|
|
beba24
|
Daj djetetu da nešto nacrta (sebe i tetu) i pomozi mu da napiše nešto kao "hvala za najljepše trenutke moga djetinjstva"....nije skupo, al puno znaći.
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 16:16:20
|
|
|
|
beba24
|
I uokviri...
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 16:31:22
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: beba24 Daj djetetu da nešto nacrta (sebe i tetu) i pomozi mu da napiše nešto kao "hvala za najljepše trenutke moga djetinjstva"....nije skupo, al puno znaći. odlična ideja i to tete mogu onda staviti negdje u njihov prostor u vrtiću
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 2.6.2011 17:12:48
|
|
|
|
MALI MEDO SPAVA
|
U SVAKOM SLUČAJU NEŠTO ŠTO JE OSOBNO NAPRAVLJENO NEGO GOTOVO KUPLJENO!IMA VEĆU VRIJEDNOST JER JE OSOBNO!A MANJE KOŠTA! OVO SA SLIKOM JE SUPER!KUPIŠ OKVIR I DJETE UZ TVOJU POMOĆ NEKA JOŠ IZLJEPI ILI UKRASI OKVIR!(UZMEŠ NEKI NAJOBIČNIJI OKVIR)
|
|
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 3.6.2011 8:51:29
|
|
|
|
jagodicabobica
|
iskreno svu djecu volim i sva su mi preslatka ali imam sliku zaokviritu samo svog djeteta.. kada bi ja bila teta htjela bi poklon koji nesto kosta mada bi mi i slika djeteta bila draga...
|
|
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 3.6.2011 12:24:00
|
|
|
|
ninich
|
svi su vam savjeti dobri, ne znam ni sama, teško če u vrtiću držati sliku jer jedna ostaje a druga u mirovinu, a ne znam baš bi li ju htjeli imati kod kuće, imaju djecu, unučad...ne znam,...pronašla sam jako lijepi tekst koji sam mislila dati uokviriti ili nešto i još možda neku sitnicu...uh,...dileme...
|
|
RE: pokloni za tete u vrtiću 3.6.2011 12:26:08
|
|
|
|
beba24
|
Ma nemozes pogriješiti....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!