|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nedonoščad i hranjenje adaptiranom hranom
23.3.2011 21:14:43   
anchyzu
poštovanje svima, zanima me dali je itko od majki nedonoščadi imao sličnih problema, mja curica je rođena u 34 tjednu, imala je novorođenačku žuticu i sepsu, nakon toga ponovo je dobila sepsu i bakterijski meningitis, a usljed meningitisa i subduralni higrom, mozak je uspješno operiran, do navršenih 4 tjedna života jela je moje mlijekoi to uobrocima od 20-75ml, a nakon toga(ostala sam bez mlijeka) prešla je na bebimil 1,tada je počela jesti obroke od 110ml, u bolnici je bila do navršenih 2,5 mj. starosti i kada smo došli kući počela je rapidno smanjivati obroke sada jede po 65-90ml po obroku, više neznam što napraviti da počne jesti kao prije,čaj ako joj dam onda odbija hranu....please helpuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 29.6.2011 14:57:39 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nedonoščad i hranjenje adaptiranom hranom
24.3.2011 7:48:40   
mlada mama
Pozdrav! Drago mi je da je tvoja hrabra curica uspjela sve prebroditi i da ste napokon dobro!
Ne znam koliko će ti značiti ovo što ću ti reći,ali moja susjeda je rodila prije 2 mj. prvi mj. beba joj je jela i 170 ml,a sada jede 90 . Lijepo napreduje i zadovoljna je.Dr joj je rekao da se ne brine da je sve u redu i da uzima koliko joj je dovoljno. Tako da mislim da je i kod vas sve ok. Jesi li ju vagala? dobiva li na težini? kako se ponaša? dali je zadovoljna? jesi li razgovarala s dr.?Ako napreduje nemaš brige.Ako ti se čini da ne dobiva dovoljno pokušaj joj češće nuditi hranu, recimo svakih sat i pol.Jede li po noći?

(Odgovor članu anchyzu)
Neposredna veza do poruke: 2
24.3.2011 8:23:43   
Točkica28
ako ti dobiva na kilaži sve je okay

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2011 8:29:52   
keksić
djeca točno znaju kolko im treba! niš ne brini!
user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 4
24.3.2011 8:58:15   
berny
IZVORNA PORUKA: mlada mama

dobiva li na težini? kako se ponaša? dali je zadovoljna? jesi li razgovarala s dr.?Ako napreduje nemaš brige.Ako ti se čini da ne dobiva dovoljno pokušaj joj češće nuditi hranu, recimo svakih sat i pol.Jede li po noći?

potpisujem i sretnouser posted image

< Poruku je uredio berny -- 24.3.2011 8:59:05 >

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 5
24.3.2011 14:11:47   
anchyzu
jede po noći isto tako mizerne obroke, danas mi je od ponoći pa sad do 14 h pojela sveukupno290ml,a nadam se da će papati

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 6
26.3.2011 10:45:39   
sig
i mi smo u bolnici jeli 110 ml a kada smo sa mj dana došli doma nikako ni mrvicu više od 80 ml, ali ona je i dalje dobivala na težini, oako manje nego u bolnici, ali jer dpobivala!! Sada sa 6 mj jede 150-160!!
Ništa se ne brini to je normalno!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu anchyzu)
Neposredna veza do poruke: 7
26.3.2011 16:17:47   
anchyzu
a čini mi se zadovoljnom, pedijatrici već padne mrak na oči kad dođem na vaganje, ispada da sam histerična

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 8
26.3.2011 16:24:39   
ninolina
Normalno da se bojiš ali slažem se s curama ako je ona zadovoljna beba i dobiva na kilaži nemaš brige...Moja nečakinja jede jedva 100 svaka 3 - 4 sata, ali normalno dobiva na kilaži jednostavno je takva nemre ju na silu nahraniti a češče ne želi jesti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anchyzu)
Neposredna veza do poruke: 9
13.5.2011 17:37:08   
anchyzu
Evo tek sa 4 puna mjeseca(korigirano 2,5mj)je počela jesti oko 150 po obrokuuser posted image user posted image user posted image , sad ne želi piti nikakav čaj, a na običnu vodu pravi onu "kiselu" facu, zanima me dali tko od mama nedonoščadi ima iskustva sa davanjem hippovih sokića, totalno me zbunjuje touser posted image , sad ima 4 mjeseca i po tim nekim WHO tabelama bi mogla ih uzimati, zbog toga što je na bebimilu, dobila je zatvor, i zna satima stenjati, i evo jučer joj ponudim sokić od šljive Hipp i jednostavno joj nisam mogla izvući bočicu iz usta, i naravno u roku 3 sata dobila je stolicu i nije imala grčeve, niti proljev, danas joj probam opet dati malo običnog čaja i cirkus, naravno da neće, i ajd opet joj dam sokić, ma veselo djete 100 na sat vuče, molim vas majke sa iskustvom jer imate kakav savjet, šta još da probam, pa nebih je trpala sokovima, a probala sam joj davati i vode na žlicu, i ništa samo pljuje :-))user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
13.5.2011 17:45:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anchyzu)
  Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!