Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:07:30
|
|
|
|
ribica1
|
Ooooo znači krstitke se bliže!!!Super!! Mislim da ti ima u Robnoj kući Ri jedno dva dučanćića sa dječjom robicom, sigurno ćeš nać nešto finije, svečanije, a ako se ne varam ima i u Toweru. Bum ti pogledala ako budem išla ovaj tjedan!!
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:29:21
|
|
|
|
pakić
|
Aka je sad otišla u Tower, pa će malo pronjuškati.. Ma ima trgovina, nije to problem, nego što većinom imaju odjelca do br 68, ili 72, tj. do godine dana... a mi veliki Uglavnom, slijedeću nedjelju ćemo i to obaviti.
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:34:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo u iani hlačice uzeli bijele a u zari košuljicu i vesticu sve 92br
|
|
RE: odjelce za krstitke- gdje nabaviti?? 21.11.2010 15:36:04
|
|
|
|
pakić
|
Pa vjerojatno ću tako i ja morati nešto iskombinirati, ako sestra ništa ne nadje... Hvala
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!