Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:13:24
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina to u prijevodu znači da su se ameri napravili bedasti
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:14:27
|
|
|
|
ninolina
|
ako tužno obzirom da mnogo dječice čeka i nikada ne dočeka toplinu doma i roditeljski zagrljaj...o eto nazorova puna djece a po njima samo jedno dijete ima čiste papire. Meni je to strašno kako naš zakon nema pravo oduzeti djete ako je u ustanovi i ne posječuju ga uopče roditelji nego se onaj zadnji dan jave i sve pada u vodu... ma naš zakon je za k...
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:15:37
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina .. ma naš zakon je za k... tako je........................
|
|
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:20:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: kanader ma vraga ameri nisu znali da za djecu trebaju papiri.molit ću vas lijepo pa i za mačku kad ju vodite u stranu zemlju trebaju papiriuser posted image dobro dosao NE KUZIM TE...sta mislis reci... to u prijevodu znači da su se ameri napravili bedasti točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!....
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:22:48
|
|
|
|
ninolina
|
točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!.. ma ko bi normalan vjeroval, ma svi oni gledaju svoj žep ti bi prodali i svoju mater a kamoli ne tuđe djete, strašno
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:24:39
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!.. ma ko bi normalan vjeroval, ma svi oni gledaju svoj žep ti bi prodali i svoju mater a kamoli ne tuđe djete, strašno kaj komad papira sa krepanim pretsjednikom radi ljudima...strašno....al istinito....
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:24:42
|
|
|
|
Bebys
|
zato ja uvijek kazem SAD i ostatak svijeta...to su dva svijeta na zemaljskoj kugli...toliko je velika razlika izmedju USA i svih OSTALIH...
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!