|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć oko zadaće???
13.1.2010 19:27:40   
Thea
A ne sekiraj se ti si super napisala a ona je jednostavno glupa......

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
13.1.2010 19:34:05   
lueman
a stvarno je učiteljicauser posted image user posted image user posted image pa kaj možeš tak puno pisat o prognozi??zna se da su sad aktualne skije, a i da se veš ne može sušiti po kiši....ajd pozdravi ju sutra ružinom tavomuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 27
13.1.2010 19:38:07   
Thea
Pa da mogla bi uzeti tavu sa sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 28
14.1.2010 12:58:39   
Thea
Evo mene iz škole gdje sam se posvađala sa učiteljicom hrvatskoguser posted image ....Ona kaže da kako su čitali svi u razredu i kad je Klaudia čitala da su svi komentirali da su isti sastavci..A sličnost sam već napisala(spominju skije i sušenje veša na zraku) i rekla je da je već imala slučajeve kad su klinci imali iste lektir.Onda sam ja rekla da za lektire nije čudno jer svi klinci skidaju sa interneta i to razumijem,ali da znam da Klaudia nije prepisala od druge učenice niti ova od nje jer smo mi bili taj dan cijeli dan u ZG i to je pisala od 21-22 navečer sa mnom.Naravno nisam spomenula RRuser posted image I još sam joj rekla da moja Klaudia ubuduće neće niti pisati zadaće pa neka dobije 1 sa razlogom a ne ovako bezveze jer su slični....Ona je počela opet nešto mljeti a ja sam samo okrenula leđa i otišla...Da sam ostala mislim da bi izgovorila razne psovke pa bolje da šutim...Razočarana sam jer tu učiteljicu znam od kad se Klaudia rodila i neka daljnja rodbina smo i nila je Klaudii razrednica od 1-4 razreda.bila je žena  super,ali otkad je počela predavati višim razredima je grozna....Ne želim pljuvati po dobrim nastavnicima i svaka čast izuzecima,ali ovo naše školstvo ide u puser posted image muser posted image a ne u europu.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 29
14.1.2010 13:00:36   
BUMBIKA
Neka si se ti na nju izgalamila i vjerujem da ti je sad puno lakšeuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!