Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 14:27:47
|
|
|
|
Anoniman
|
A, hvala Bogu da se netko i toga sjetio! O, da, provela sam sve 3 trudnoće strepeći hoću li dohvatiti termin. U prvoj sam ležala u bolnici na infuziji Pre-para i Izoptina, u drugoj su me zašarafili trudovi u 25 tjednu, pa sam doma ležala, a treću ni sama ne znam kako sam donijela do kraja, isto mi je u 25 tjednu dijagnosticirana insuficijencija cerviksa... imao je dragi Bogu jako puno prste u tome, baš Mu hvala!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.11.2009 18:09:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 18:15:25
|
|
|
|
Viky
|
Super Inaće jako volim dr Jovančevića,mudar i realan dr. Moja Tara je ranije rođena.Ja sam bila totalno izgubljena.Mislim da je jako bitno da žene znaju kome se mogu obratiti.
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 19:10:05
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Mariachi A, hvala Bogu da se netko i toga sjetio! Potpisujem
|
|
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 19:18:02
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, Jovancevic je odlican pedijatar. Imala sam prilike djecu i k njemu u Nehajsku voditi...bar je tada tamo radio
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 20:26:27
|
|
|
|
Viky
|
Još uvijek tamo radi,mi idemo u drugu smjenu kod doktorice...on je bio bukiran
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2009 20:34:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam oduševljena dr. Stanojevićem jer mi je puno pomogao oko dojenja ....
|
|
|
|
RE: Prvi međunarodni dan svjesnosti o prijevr... 17.11.2011 9:33:14
|
|
|
|
ivanicapeca
|
"U malom srcu velika hrabrost" - Dan svjesnosti o nedonošenosti Dragi naši Palčići ! Danas je Vaš dan !Neka Vam je sretan i radostan ! Mi roditelji obilježiti ćemo ga,kako bi pokazali svijetu da postojite među nama,da je Vaša borba iskonski dokaz vrijednosti života i da se vrijedi boriti za Vas do zadnje kapi snage ! 2000 balona poletjeti će u nebo točno u podne iz Zagreba i Splita,oni simboliziraju koliko Vas se godišnje rodi u Hrvatskoj,malih i krhkih,ali ipak dovoljno snažnih da se vinete među zvijezde ! Sretno Vam bilo hrabrice na trnovitom putu odrastanja i napretka,a Vašim roditeljima puno snage i hrabrosti da budu uz Vas na svakom djelu toga puta,jer nakon trnja dolazi cvijeće koje samo čeka vaše ručice da ga uberu !
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!