Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:45:15
|
|
|
|
troubled
|
s obzirom da ih nigdje nisam našla za kupiti, kukicu u ruke i pleti grijače (štucne) za magdu... jedan je gotov...još drugi
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:49:24
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: troubled s obzirom da ih nigdje nisam našla za kupiti, kukicu u ruke i pleti grijače (štucne) za magdu... jedan je gotov...još drugi vidjela sam to negdje u nekom katalogu...provjerit ću
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:49:39
|
|
|
|
mlada mama
|
Bar znaš plest, ja ne znam,a tako bih voljela znati. Baš sam jučer ove stare bake pitala da mi naštrikaju čarapice za D i bebicu, ali ništa već su stare i ruke ih bole
|
|
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:52:25
|
|
|
|
troubled
|
novamama, vidjela sam ih ja jako puno, ali su sve za velike... anyway...nije mi teško, veseli me i pravim se važna
|
|
RE: Štrikanje, pletenje 26.11.2010 7:55:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: troubled novamama, vidjela sam ih ja jako puno, ali su sve za velike... anyway...nije mi teško, veseli me i pravim se važna uživaj ja sam nadobudno kupila prije 3-4 godine igle i vunu i krenula plest, ali ubilo me od dosade i bolile su me ruke pa je mama preuzela inače sam kao malena svašta radila, prva stvar koju sam napravila je bilo vezenje jednog malog tabletića, mama ga još čuva
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2010 8:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!