|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Zna li itko koliko je zapravo velik internet? 4.8.2009 17:12:38
|
|
|
|
tikica_69
|
Kada bi potrošili jednu minutu na jednu internetsku stranicu, trebala bi vam 31 tisuća godina da pregledate cijelu mrežu. Bez spavanja, naravno. Isto tako, moramo uzeti u obzir da je prema nekim procjenama broj korisnika interneta u odnosu na prethodne godine skočio za 16 posto, sa 1,26 milijardi 2007. godine na sadašnjih 1,46 milijardi, a barem mali dio tih 16 posto vjerojatno ima želju stvoriti svoju internetsku adresu, odnosno stranicu. Pogledajmo statističke podatke: najviše je internetskih korisnika u Kini, i to čak više no što je stanovnika SAD-a - 338 milijuna. Zanimljivo je pak da korisnici interneta u Kini čine samo 22,4 posto populacije zemlje. SAD je prema broju korisnika odmah poslije Kine, sa svojih 227 i sitno milijuna, a čak 74 posto stanovnika ima pristup internetu. Nakon SAD-a, pretpostavljate, jest Japan sa 95 milijuna i 73,8-postotnim udjelom stanovništva. Četvrti je na listi pandan Kini, gusto naseljena Indija, u kojoj 'samo' 7,1 posto stanovnika koristi internet. No opet, to je 81 milijun ljudi.
|
|
|
RE: Zna li itko koliko je zapravo velik inter... 4.8.2009 17:15:17
|
|
|
|
Njofra
|
Tiki puna informacija. Nisam nikad razmišljala o tome.
|
|
|
RE: Zna li itko koliko je zapravo velik inter... 4.8.2009 17:21:29
|
|
|
|
mala pcelica
|
zbunjujuće.....
|
|
|
RE: Zna li itko koliko je zapravo velik inter... 4.8.2009 18:16:22
|
|
|
|
Ruža
|
Bome ga ima.
|
|
|
RE: Zna li itko koliko je zapravo velik inter... 4.8.2009 23:24:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ideššššš ...mi smo negdje među zadnjima... Bez zezancije, kad se malo bolje razmislim, za koju godinu budemo živjeli preko interneta Znala sam da je rasprostranjen u svijetu, ali toliko....
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!