MiniMama
|
ja sam isto šivala i bila sam prezadovoljna.. imam slike na face-u, tu ih ne znam staviti.. kad sam tražila, nisam ništa našla u salonima šta bi mi se uopce svidjelo. imala sam najmjeru bar jednom u zivotu ne izgledati Slatko nego Vamp i poanta nije bila u vjencanici nego u crvenim lakiranim cizmama do koljena koje sam narucila u sex shopu. naravno da su cizme otpale 6 dana prije svadbe jer ne proizvode br 37 više, a trebalo ih je naruciti direkt iz tvornice. tako da sam umjesto crvenih detalja na vjencanici koji su trebali biti od lak koze, u zadnji cas mijenjala i stavljala crvene satenske trakice da se pase uz cipelice koje sam nasla. i nije na kraju bila do koljena nego duga. i opet sam bila slatka. mrzim iz dna duse taj epitet SLATKO. da mi bar jednom netko kaze, daj jelena, izgledas ko kurva, srce bi mi bilo na mjestu. ali bila sam zadovoljna. i da se opet udajem naravno da bi sad imala neku desetu ideju razmisljam o nekom kombinezonu od cipke boje sampanjca s jako sirokim nogavicama da izgleda kao suknja skoro. vezanje oko vrata, kao u dolcevitu, a leđa otvorena do guzice. ali samo gornji dio bi bio od cipke, onako malo proziran, a donji dio od neke jako teske mat svile da dobro pada. ili mozda ne krem nego neka siva boja.. i imala bi najjednostavniju visoku punđu na glavi,a na nogama neke bijesne štikle. od nakita samo masivnu narukvicu.
|