Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:45:26
|
|
|
|
Kika83
|
Ja nisam nikad. Baš me zanima dali je netko i kakav je rezultat kasnije
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:48:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam ni znala da to netko radi
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:54:31
|
|
|
|
ZVRK
|
kupila sam previše za ova dva pira šta sam radila pa mi ostaLO A pošto ja ne volim da bacam htijela bi ga smrzavanjem očuvati ako može
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 11:59:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa sto to ne moze dosta dugo i u frizideru stajati
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 12:11:08
|
|
|
|
troubled
|
to ti može dosta stajati u običnom hladnjaku....a ako si ipak kupila dva kamiona onda zamrzni...ja sam jednom tako, doduše davno i koliko se sjećam bilo je ok
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 13:48:28
|
|
|
|
kitty
|
ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi.
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 14:37:32
|
|
|
|
ivanaa
|
isto tago al ja ga ne ribam samo ga nornalno odmrznemIZVORNA PORUKA: kitty ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi.
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 1.6.2009 17:13:32
|
|
|
|
kitty
|
brze mi se odmrzne kad ga naribam,ja sam zaboravna pa se sjetim da je u ledu kad vec krenem pravit kolac
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 20:13:48
|
|
|
|
sirenas
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nisam ni znala da to netko radi upravo tako nisam znala da se to radi uopće
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 21:13:41
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: sirenas IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nisam ni znala da to netko radi upravo tako nisam znala da se to radi uopće Pa ni meni ovo nikad nije palo na pamet
|
|
|
|
RE: zamrzavanje margarina ili maslaca 20.7.2010 21:40:31
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa isto tago al ja ga ne ribam samo ga nornalno odmrznemIZVORNA PORUKA: kitty ja to redovito radim,u ledu moze jaaakooo dugo stajat.poslje ga samo izvadim i na veliki ribez naribam pustim pola sata da odstoji i miksam.okus ko da je svjezi. i ja ga stavljem u škrinju...samo ga izvadim i ostavim u frižderu do drugog dana...lagano se otopi i sve 5
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!