|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vjenčani buket
24.4.2009 10:33:05   
uspavana
da li imate sačuvan, osušeni vjenčani buketić?
meni je to bila velika želja.. imala sam prljavo roza ruže u buketiću... i još uvijek odlično izgleda... samo da ponekad još pošpricam lakom za kosu..

to mi je baš lijepa uspomena...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vjenčani buket
24.4.2009 10:34:50   
dominik
nemam jer sam ga bacala na svadbi...a opcenito doma ne drzim susene bukete i cvijece osuseno jer sam cula da to nije dobro a i nemam mjesta bas

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2
24.4.2009 11:10:43   
novamama
IZVORNA PORUKA: dominik

nemam jer sam ga bacala na svadbi...a opcenito doma ne drzim susene bukete i cvijece osuseno jer sam cula da to nije dobro

i ja isto tako ne volim sušeno....

buket je bio od tri buketića, koja su se razdvojila dok sam ga bacala, tako da su tri cure dobile buket - dvoje djece doduše i jedna cura:-)

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
24.4.2009 11:14:22   
anaxx
samo sam ruže i mašnicu još zadržala, ostalo, zeleno,  se (s godinama) osipalo pa sam izdvojila samo ruže i zavezala ih mašnicom - bijele ruže, svijetlo plava mašnica - moja vjenčanica je bila također u tim bojama

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 4
24.4.2009 11:36:43   
Kika83
Buket ne jer sam ga bacala na vjenčanju. Ali imam ostalu hrpu stvari za uspomenu

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 5
24.4.2009 11:38:24   
plavka
moj buket je bio jednostavan bidermajer od bijelih ruža i malo zelenila.... isto sam ga bacala u pola noći jer nisam imala namjeru sušit ga več da nekom donese sreču a isto sam čula da nije dobro skupljat sušeno cvijeće

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!