Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Posvajanje starije djece 20.4.2009 21:30:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da ne bih imala hrabrosti za to Divim se ljudima koji to mogu i za mene su takvi ljudi pravi zemaljski andjeli....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 20.4.2009 21:33:04
|
|
|
|
novamama
|
mislim da bih...tko zna, možda i hoću....uz jedan iskren odos pun ljubavi i poštovanja sve je moguće....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 21.4.2009 10:59:31
|
|
|
|
zaba
|
da,ako ne uspijemo imati svoje,Lucija će dobiti brata i sestru.Nadamo se da bi mogli,raspitivali smo se,pa recimo do 10 god dvoje djece.
|
|
RE: Posvajanje starije djece 28.6.2009 0:45:45
|
|
|
|
Viky
|
da,željela bih posvojiti i starije dijete.Naime,moj razlog je čisto humane prirode,a ne zbog toga da želim imati dijete.Jedini problem je mm,koji za to nema petlje.On radi sa djecom koja su,između ostalog,usvojena i nagledao se svega i svačega.Razumijem ga,ali moja želja je velika i več ga godinama nagovaram ...
|
|
RE: Posvajanje starije djece 13.7.2009 7:30:08
|
|
|
|
inna
|
Bi, ali mm nije nikako za to. On se boji da nebi mogao onako iskreno voljeti to dijete. Obožava djecu, ali kaže da ga je strah i da to onda nebi bilo fer prema tom djetetu. Iskren je i to poštujem, mada moram priznati da baš i ne razumijem jer ja djecu obožavam.
|
|
RE: Posvajanje starije djece 14.11.2010 20:14:51
|
|
|
|
lee
|
plemenito jako,ja bi posvojila jedno djete do 10god..ali moram biti 5god u braku tako da još moram čekati.taj naš zakon....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 27.8.2012 23:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hey ja sam jedino djete svojih roditelja imam 15 godina i ne želim mlađeg brata ni sestru do ove godine nisam razmišljala ni o starijem bratu ili sestri,ali sve se promjenilo.Moja želja je da moji roditelji mi posvoje starijeg brata jer mi treba netko da mi daje savjeta i da se družimo....Ja ne znam kako da svoje roditelje pitam o tome jednostavno me sram molim vas ako imate bilo kakvo rješenje da mi pomognete
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!