Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:13:14
|
|
|
|
mariola
|
Meni je nosila nećakinja od 3,5 godine. Pripremala se na to pola godine (mislim ona je to pola godine u glavi zamišljala i jedva čekala taj dan). Bila je jako odgovorna i ponosna.
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:14:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mariola Meni je nosila nećakinja od 3,5 godine. Pripremala se na to pola godine (mislim ona je to pola godine u glavi zamišljala i jedva čekala taj dan). Bila je jako odgovorna i ponosna. Ajme, prekrasno
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:18:13
|
|
|
|
koka
|
Nama je nosila moja mala sestrična, onda je imala 8 god. sva je bila uzbuđena...a znam jednu ženskicu koja je stavila jastučić na psića i on je prošetao do oltara s prstenjem , nije joj bilo svejedno jer ju je bilo strah da se pesek ne uplaši i pobjegne s prstenima
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:21:56
|
|
|
|
zaba
|
ko tako želi,zašto ne?!
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 12:15:30
|
|
|
|
uspavana
|
mislim da 3 godine nije premalo. A to će mu ostati sigurno u lijepom sjećanju.
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 12:30:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: uspavana mislim da 3 godine nije premalo. A to će mu ostati sigurno u lijepom sjećanju. slažem se
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 15:21:02
|
|
|
|
Kika83
|
Moja nečakinja je imala 5g i jedva je čekala vjenčanje da može nositi
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 15:27:08
|
|
|
|
božica
|
mislim da sa 3 godinu premali baš su aman taman da im moižeš objasniti a oni spontano hodaju prema oltaru btw od frendice nećak je nosio prstenje falilo mu 2mj do 3god i super nosio
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 16:30:21
|
|
|
|
Ruža
|
Ma odrade oni to puno bolje nego što mi mislimo, a bude im i veliki doživljaj u njihovim malim životima!
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 22:18:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
sad sam se sjetila Pitam ja MM-a koga da uzmem za nosenje prstenja, jer ja nemam malih s moje strane....kaze on...pa Lucija ce puzati do oltara i nositi ih Blazeno neznanje
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 22:24:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni je nosila necakinja koja je imala 3 godine i super je to odradila
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 17.4.2009 12:02:35
|
|
|
|
cokolada
|
Znaci mislite da bi on to mogao odraditi kako treba, ja isto tako mislim, imati ce 3 god i 2 mj. Zapravo je upitno da li ce i nositi. Sogi je pricala jedva cekam dan da mi nosi prstenje moj necak, a sada kada sam mu vec kupila i obleku mi je mrtva hladna rekla, znas on je premali, nositi ce mi neke curice ( helou zeno), ja sam ostala bez teksta. Vidla je moje iznenadenje onda se ispravila pa je rekla kaj mislis da on to moze? Ja sam rekla , to ti moras odluciti, tvoje vjencanje, ja mislim da moze, ali....??? Ja nisam nikada niti pitala, niti potezale te razgovore, ona je uvijek sama o tome pricala, ali da me iznenadila je.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!