Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 17:14:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislite da ne postoji ljubav na prvi pogled? Znanstvenici misle da postoji, ali je važno koliko taj prvi pogled traje. Za ljubav su, kažu, dovoljne 8.2 sekunde. Kad muškarac prvi put ugleda ženu, što se duže njegov pogled zaustavi na njoj, veća je vjerojatnost da je za nju zainteresiran. Ako taj pogled traje tek četiri sekunde - muškarac nije pretjerano zainteresiran. No, ako potraje i duže od 8.2 sekunde, možda se - zaljubio. Ovo pravilo, pak, ne vrijedi i za žene. Pripadnice ljepšeg spola pogled zaustavljaju na muškarcu jednako dugo bez obzira smatraju li muškarca privlačnim ili ne. Pitate se kako je provedeno ovo istraživanje? Ispitanike, 115 studenata, kamerom su nadgledali dok su razgovarali s glumcima i glumicama. Nakon takvog razgovora, morali su odgovoriti na pitanje smatraju li pojedine glumce, odnosno glumice privlačnima ili ne. Da li vi vjerujete u ljubav na prvi pogled?
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 17:21:19
|
|
|
|
kitty
|
vjerujum,dogodila mi se zapravo dogodila mi se zaljubljenost na prvi pogled,za ljubav je trebalo malo duze
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 17:25:36
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
da... isto zaljubljenost, o ljubavi je teško pričati na taj način
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 17:26:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...i mene je MM zarmirao na prvi pogled.....cim sam ga ugledala vise nisam bila samo svoja
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 18:17:10
|
|
|
|
Anoniman
|
...postoji, kako ne!
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 18:37:16
|
|
|
|
Kika83
|
vjerujem da postoji
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 19:37:38
|
|
|
|
zaba
|
definitivno da,dok te ne zdrma ne vjeruješ,al kad doživiš...mm i ja smo hodajući svjedoci
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 19:42:40
|
|
|
|
pikachu
|
Dok sam bila mlađa, događala mi se počesto zaljubljenost... Međutim, tek kada sam srela mm, shvatila sam što je pravi 'klik'... I to je definitivno to, ma što neki govorili... Odmah smo se našli, iako smo bili vrlo mladi i vrlo brzo shvatili da je ovo zauvijek... Baš nekad pomislim, kako sam imala više sreće nego pameti... A u to vrijeme, pameti mi je sigurno manjkalo jer su mi trajale još 'lude' godine... Brzo sam se primirila i došla pameti...
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 20:01:50
|
|
|
|
ivanaa
|
kazu da zena u 3 sek procjeni dal bi mogla spavat s nekim tipom..pa...
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 20:26:14
|
|
|
|
njanja
|
ne vjerujem u to...vjerujem u ljubav koja se gradi....a ono na prvi pogled je za mene interes iliti polazna točka...čak i zaljubljenost dolazi puno kansije od onog famoznog 1. pogleda
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 26.3.2009 20:59:28
|
|
|
|
Anoniman
|
verujem u zaljubljenost na prvi pogled, za ljubav je ipak potrebno mnogo vise...zaljubljenost na prvi pogled mi se desila 2-3 puta, ali te veze nisu bile dugog veka...dok sam se u mm-a zaljubila posle 10 dana poznanstva, i imam osecaj da sam ga odmah i zavolela, posle 4 dana veze sam bila spremna na sve zbog njega
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 27.3.2009 12:56:28
|
|
|
|
Cybermama
|
ma virujem ja i u ljubav i u zaljubljenost na prvi pogled.dogodila mi sa mm kad sam ga prvi put vidila znala sam da je to t, a tako i s njegove stran.svom prijatelju je rekao prvu večer kad smo izašli da će on mene ženit
< Poruku je uredio Cybermama -- 27.3.2009 12:58:59 >
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 27.3.2009 16:58:07
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vjerujem u privlacnost na prvi pogled... Ljubavi je ipak potrebno malo duze da se rodi...barem kod mene
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 27.3.2009 18:13:37
|
|
|
|
Dajana
|
Mislim da postoji zaljubljenost na prvi pogled ali samo u mlađahnim danima. Sada bi mi trebala cijela vječnost da mi se netko svidi i da se zaljubim u nekoga. Bar sad tako mislim. A ljubav je nešto drugo, za to treba vremena.
|
|
|
|
RE: Postoji li ljubav na prvi pogled? 27.3.2009 19:58:12
|
|
|
|
božica
|
vibra DA a ljubav dođe i njeguje se koliko god je mogće
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!