Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:21:22
|
|
|
|
Dajana
|
Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:21:49
|
|
|
|
ivanaa
|
HI HI I JA SAM SE DRUGI PUTA UDAVALA TRUDNA.OBUKLA SAM SLJOKASTU SREBRNASTU HALJINICU S POJASOM ISPOD PRSA DO KOLJENA PA SE TRBUSCIC N9IJE VIDIO A HAKJINA JE BILA DOVOLJNO SVECANA A NE VJENCAICA
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:22:27
|
|
|
|
ejmama
|
Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini!
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:26:39
|
|
|
|
Marta j
|
Meni se rodica udavala drugi put i bila je trudna 6mj obukla je prljavo bijelu haljinicu do koljena a gornji dio je bio ukrasen cipkom i takve nijanse cipelice i nesto u kosi. Tako mozes i ti nades neku lijepu haljinicu njezne boje i detaljima je upotpunis i biti ces super.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:28:55
|
|
|
|
Wukovarka
|
Obuci ono u cemu ces se dobro osjecati... Ja sam se prije 3 mjeseca vjencala kod maticara, imala crnu tuniku, tajce, i preko bijelu vesticu i bijelu torbicu...
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:38:13
|
|
|
|
skoma
|
MISLITE NA JE OK BIJELA TUNIKA I BIJELE TAJICE I BIJELE ČIZME???
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:40:33
|
|
|
|
Marta j
|
Mislim da ces tada moci i neke balerinke jer je to kraj treceg mjeseca al sve ovisi kako ce kod vas vrijeme,mi ode mozemo balerinke pocet dosta rano nositi.
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 15:42:09
|
|
|
|
skoma
|
IMAŠ PRAVO... MA IMAM JA I BIJELE CIPELICE JOŠ OD PRVOG VJENČANJA... hvala curke...
|
|
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 16:35:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Dajana Ja bih na tvom mjestu obukla neku zgodnu svečanu trudničku haljinu, po mogućnosti nježne boje npr. bež, kad bi imala još i malo čipke bilo bi super. Staviš neku zgodnu pripadajuću špangu u kosu i bit ćeš predivna. sretno. Potpisujem!
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 19:32:56
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Obuci ono u čem ti misliš da ćeš dobro osijećati! Važno je kako će te se vi zabaviti! Ne brini! Upravo tako, ja sam se udavala drugi put isto trudna i nisam se bacala u troškove. Nas je bilo 7 na svadbi(samo večera) i svi smo bili ležerno obučeni, nikakve ceremonije.
|
|
RE: Što obući na 2. vjenčanje 19.1.2009 23:25:17
|
|
|
|
njanja
|
pa baš je u zadnje vrijeme u modi neka "trudnička" roba...tipo širokih haljinica gore rezanih ispod prsiju....pogledaj malo u naf naf-ja sam tamo probavala haljinice dok nisam bila trudna i rekla sestri kad sam se vidjela: kada budem truna i htjla izgledati trudno, doći ću u naf naf ali takvih haljinica ima svugdje.... važno da si ti i tvoja bebolina u trbuhu dobro osijećate u čemu god bila..... sretno i čestitke!!!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!