|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dvodnevna temperatura i osip
20.2.2012 9:36:09   
wana
malena mi je u srijedu i četvrtak imala temperaturu 38,5 i nikako je skinuti ispod 38. u petak smo otišli doktorici, površno ju je pregledala i rekla da je prehlađena iako meni osobno ne izgleda tako (ne kašlje, ne curi joj nos...). rekla je da kupimo plivit c 50mg i damo joj 2x1 tabletu dnevno ( u uputama je to doza za odrasle, djeca max 1x1 dnevno). i onda mi je mala u subotu mala dobila osip po cijelom tijelu osim po rukicama, pa sam joj prestala davati c vit.. jučer joj se to pogoršalo i cijela je bila crvena. danas joj je malo bolje, al još nije sasvim prošlo. ujutro zovem dok i objasnim joj kaj se dešavalo i ona mene napadne da je nemoguće da je to reakcija na plivit c, a u neuspojavama piše da je moguće crvenilo kože. kaže da je to nekakva viroza koju smo MI negde pokupili, temperatura 3 dana i onda nakon toga se pojavi osip. jedino mjesto di je to mogla pokupiti je njezina ordinacija. na kraju razgovora mi je rekla da nek dođemo da to pogleda. e, sad se ja dvoumim dal da uopće idem il da pričekam još jedan dan pa da vidim da li će se samo povući jer me užasava odlazak u njezinu ordinaciju, još će mi mala pokupiti nešto. koje je vaše mišljenje?

Lena 1.10.2011. :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dvodnevna temperatura i osip
20.2.2012 9:43:26   
Tanjica Tanja
Ako je osip kao velike crvene mrlje, onako kao kad se opečeš ili kao od koprive, onda je to utikarijski osip...najčešće od alergije na nešto. Moja pretpostavka na te tablete ili nešto što je jela, ako ju dohranjuješ. 

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 2
20.2.2012 9:47:07   
danery
možda je trodnevna viroza....ako je osip sitan,crvene točkice,i ako koža pobijeli kad stisneš na mjestu osipa,pa se nakon nekog vremena točkice ponovo vrate,moguće da je to....
probaj joj stisnuti,pa vidi kako će reagirati koža,hoće li osip nestati....
naša je imala tako,2 dana temp.,treći dan blagi osip i gotovo,to ne zahtijeva posebno liječenje,ali trebala bi se javiti doktorici da to upiše u karton....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 3
20.2.2012 9:49:40   
wana
osip je kao sitni crveni prištići . još uvijek je na prsima, eventualno neka voćna kašica koje jede već 3 tjedna i nikad nije imala reakciju.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 4
20.2.2012 10:22:57   
lillyfee
Moja kci je to imala sa 9 mj. Zove se trodnevna fibra i ne tretira se lijekovima, prode samo od sebe.
Nakon fibre dijete dobije osip, moja mala je imala flekice samo po stomaku. Vjerojatno djeca ne reagiraju isto. Ni fibra nije bila visoka.
Mi se prepali i otisli na hitnu, poslali nas doma user posted image

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 5
20.2.2012 12:02:00   
ruwenzor
mala od frendice imala trodnevnu virozu prošli tjedan, vele da se probudila sa 39, nakon 3 dana temp se spustila al je dobila osip pa sad čekamo da prođe da se možemo ići igrati user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 6
20.2.2012 12:11:09   
spongebob
nisi rekla koliko je mala stara? meni to zvuči ko trodnevna vrućica, uzrokuje je jedan tip herpes virusa, benigna je i prođe sama po sebi. Tipično je da osip izbije u tijeku ili 12 sati nakon pada temperature, brzo se širi i nema ga po licu i stopalima. Treba vidjeti da li osip blijedi na pritisak, to je jako važno. Isto tako, svaka temperatura s osipom, pogotovo kod djece, nije za zezati i treba je pogledati netko stručan- znači liječnik a ne forum ( bez uvrede svima, ali osip se ne može nikad tako dobro opisati a da ga ne bi trebalo VIDJET), pa ako imaš kakve dileme u pedijatra, odi na zaraznu. Ima puno vrsta osipa i oni ponekad jedni druge "imitiraju", da tako kažem.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 7
20.2.2012 16:59:52   
wana
4 i pol mjeseca je sad. a sad prolazi, još je svega par točkica..ako ne prođe do sutra, onda idemo da se to pregleda.

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 8
22.2.2012 11:09:32   
spongebob
wana kako je mala, ozdravila?

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 9
22.2.2012 13:18:11   
wana
osip se povukao drugi dan, hvala bogu. sad već imamo drugi problem. imamo "bolesnika" u kući, gripa očito user posted image , i sad se borimo da mala to ne pokupi.

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 10
23.2.2012 0:43:51   
Tratina
Da, Taj osip je od viroze. Moj mali ga je dobija kad je ima 7-8 mjeseci, I osip mu je izaša od glave do pete (toliko o tome da ga nema po licu user posted image ). Prođe za 3-4 dana. No sikiriki user posted image

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 11
23.2.2012 17:29:21   
wana
i poznanice i mama su mi to potvrdile, ali znato kako je to kad imate prvo dijete i kad si mlada mama...sto pitanja i nikad dovoljno informacija.user posted image

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!