Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:13:46
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja bih je vjerojatno nosila dok mi ne počne smetati. A čini mi se da je tebi počelo - pa skidaj! Općenito nisam za to nošenje crnine jer se to tako mora i šta će babe reć'. Dami, 6 mjeseci je i više nego dovoljno draga.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:16:39
|
|
|
|
curice
|
mislim da je 6 mjeseci sasvim dovoljno,a važnije je da se te osobe sjetiš i pomoliš za nju od sve crnine ovoga svijeta
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:19:09
|
|
|
|
natalijax
|
ovisi tko,ja sam za tatom nosila godinu,kada mi je baka umrla nisam jel sam bila trudna,Mislim da je bitnije srce a ne odječa,Ako ti je stric,teta,ujak itd mislim da je sasvim dovoljno 6 mjeseci,a još i vručine
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:24:08
|
|
|
|
cuba
|
Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto...
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:27:06
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:32:27
|
|
|
|
dami
|
Hvala cure šta me razumijete. ja stalno razmišljam de se polako ,onako postepeno maknem s nje i onda sebe uhvati kako opet kupujem nešto crno. Mislim da će prestai s tim. Šta imam nosim i kombiniram sa drugim bojama. malo mi je bed jer moja starija sestra ne misli tako i sad ćejedna biti ovako druga onako obučena. Živimo u zajedničkoj kući.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:42:10
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 1.7.2010 23:51:38
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem....
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:45:36
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem.... Također!
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:46:39
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Potpisujem i ja se slažem.... Također! isto...
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:48:03
|
|
|
|
tita
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. _____________________________Đuro bećar 09.09. :) (Odgovor članu cuba)
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 8:49:01
|
|
|
|
mani
|
[/quote] Tuga je u srcu, a ne u odjeći. slažem se.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 9:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 9:38:54
|
|
|
|
pako
|
Potpisujem cure, tuga je u srcu a ne u odjeći. Meni kad je umro deda prije godinu i 5 mjeseci kojeg sam obožavala nosila sam crninu 2 tjedna i više nisam mogla, gušila me, užas, taj dan kad sam odlučila prestati nositi umrla mi je baka i nosila sam onda još dok nije prošao sprovod i nisam više mogla, a evo još sam strašno tužna što ih više nema i nema dana kad ih se ne sjetim i pustim suzu
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 10:41:39
|
|
|
|
uspavana
|
nemoj se zamarati crninom... kao što i druge cure vele, kako se ti osjećaš. A žalosno je ako ljudi samo crninom pokazuju kolko im je to nekoga stalo.. meni je pred 2 godine umrla baka, s kojom sam bila jako bliska... nosila sam crninu samo na sprovod... ne volim crninu i ne osjećam se dobro dok je nosim... imala sam par dana još crnu majicu.. i to je to... ali baku nisam zaboravila, još niti danas..
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 11:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:26:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikada nisam za nikime od svojih nosila crninu jer oni to sigurno ne bi zeljeli....tugovala sam u sebi a vanjski izgled mi je u tim trenutima bio sasvim sporedna stvar
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:32:31
|
|
|
|
ZVRK
|
za oba dvije bake i za mamu sam nosila crninu samo za sprovod po meni crnina nije ''znak''za tugovanje ili poštivanje umrloga
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:37:46
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa naravno...to je kultura pokapanja mrtvih....i ja na sprovodu nosim crno...
< Poruku je uredio tikica_69 -- 2.7.2010 12:38:31 >
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:40:33
|
|
|
|
ZVRK
|
meni nitko nije ništa nikaDA rekao zašto ne nosim crno,i ja nisam za ''zabrane''tipa nesmiješ vani nigdje gdje se čuje muzika ili neki skup ......
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:43:35
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: cuba Osobno nisam za nošenje crnine ako netko umre, nikad mi se nije ni sviđao taj običaj...mislim da ti je taj period itekako dovoljan posebno sad u ljeto... Potpisujem. Tuga je u srcu, a ne u odjeći. I ja potpisujem ovo
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 12:45:57
|
|
|
|
Viky
|
Nisam nosila crninu ni za mamu ni za baku.Dapače,moja mama je tako željela.Smatram da svako radi kako želi,a moje mišljenje je da to nije mjerilo tuge koju nosim u sebi.U pravilu,i inače ne volim pokazivati ni govoriti o sebi.Najbliži ljudi znaju i to mi je bitno.Ako osjećaš da je vrijeme,makni crninu i ne obaziri se na druge.Ti si bitna.
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 13:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
ni ja nisam za to, nosim ju samo na sprovodu i isto mislim ko i cure da se tuguje u srcu i misli se na tu osobu s poštovanjem. crnina je vanjska forma...
|
|
|
|
RE: dokle nositi crnu odjeću... 2.7.2010 16:38:48
|
|
|
|
bembo
|
Napravi onako kao se osjećaš, ti znaš kako ti je u srcu...... Netko ima potrebu za crninom, netko ne... ali glupo je određivati neke granice. Voljeni se ionako ne zaboravljaju i tuga uvijek ostane bez obzira na boju odjeće. Pusti selo neka priča....
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!