|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bubrezi u trudnoci
21.9.2008 10:38:23   
sanjarica
Drage moje da vam se pozalim..mene su citavu noc boljeli bubrezi,plasim se strasno,jer oni tokom trudnoce rade losije inace moja prosla tr,je zavrilsa puno ranije i bolno upravo zbog njih....kao imam osjecaj da mi je pun mjehur a kad odem u wc to je samo kap do dvije urina..ici cu ovih dana na kontrole ..al samo da znate da oka nisam sklopila,jer razmisljam ako bubrezi ciste krv,onda mozda ne rade dobro pa ce bebi ici lose tvari..pa kako ne preradjuju vodu i skocice mi pritisak.u svakom slucaju,plasim se.je li koja od vas imala problema s bubrezima u trudnoci i postoji li nesto sto bi moglo da im pomogne pri radu u trudnoci?

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bubrezi u trudnoci
21.9.2008 13:02:41   
lelo
nisam imala takvih problema ali mislim da trebaš puno piti tekučine.brusnica ti je dobra za sve urinalne infekcije i za rad bubrega.probaj ima čajeva,sokova,a i okus im je dobar.drži se i sve će biti dobro.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2
21.9.2008 13:41:13   
hope
Draga Sanjarica ne želim te plašitit ali ako osjećaš da te bole bubrezi to je situacija za hitnu! Ja sam prije mjesec dana završila na hitnom pregledu u bolinici u 2 ujutro, upala bubrega a sve je počelo dan prije sa simptomima upale mjehura! U par sati se diglo na bubrege! srećom da mi je budući muž dr pa me na vrijeme poslao u bolnicu ( radi na hitnoj)! Prvo me udario bočnom stranom dlana po bubrezima, mislila sam da ću se onesvijestiti od boli! Imala sam jako puno krvi u morkaći a nije se uopće vidjelo, nikakvi simptomi upale, sve je buknulo u 1 dan! Bitno je jako da ako imaš upalu stigneš prije nego dobiješ temperaturu!Na kraju mi je dijagnosticiran pijelonefriris, 15 dana sam pila jake antibiotike i ne smijem ležati na desnom boku jer bubreg oslabljeno radi, moram se jako čuvati i paziti jer kako si rekla ako se opet upali ili nedaj bože zakomplicira prijeti preijevremeni porod i još 1oo čuda na koja ne želim ni misliti! Sada 1 puta mjesečno idem na kontrolu kod urologa i bubreg je za sada dobro ali i nalaze moram redovito raditi da se bakterije ne potkradu! Ovo je jedan dugi post ali nemoj zanemarti ako osjećaš da bubrezi ne funkcioniraju kako treba, ne čekaj svog dr, idi na hitnu! Jedna poznanica je isto prije 1o dana završila na hitnoj sa bolovima na području bubrega pa su je čak zaprimili u bolnici da je liječe antibioticima ! Ne želim te plašiti ali ja sam imala takvo iskustvo i da me samo malo zaboli ja bi letila direkt u bolnicu, to mi je rekao i sam urolog da napravim! Sretno sa svime i držim fige da ti to brzo prođe!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3
21.9.2008 14:30:31   
svegra
moja prijateljica je "loše prošla" sa bubrezima koji su je mučili u trudnoći.neću ti reći ishod da te ne plašim (oboje su živi).
zato IDI KOD DOKTORA ŠTO PRIJE
ako tvoj ne radi ili te ne može primiti traži drugog ali obavezno kod doktora

(Odgovor članu hope)
Neposredna veza do poruke: 4
21.9.2008 15:20:34   
cokolada
Od ranog djetinjstva imam probleme s bubrezima i redovito sam odlazila na kontrole, pa i danas. Tijekom cijele trudnoce nisam imala problema (hvala bogu) ali sam svejedno svaka 2 mj isla na kontrolu, obavezno.
Moj savjet, odi doktoru sto prije!

Neposredna veza do poruke: 5
21.9.2008 16:08:55   
sanjarica
hvala cure na savjetima,idem sto prije nalaze i sve ostalo da radim...o moj boze..inace nemam bas  uvijek problama,samo u trudnoci me bole i ne rade kako treba a uslijed kamenaca cestih im je funkcija ostecena.mrzim taj bol...

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
21.9.2008 16:25:49   
mlada mama
odi sto prije kod dr.,ako zbog niceg bar da budes ti mirna da ne razmisljas crno... ja sam sigurna da ce sve biti ok.user posted image user posted image javi nam sto ti je dr. rekao

Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Doručak
L.P.

Doručkujete li ujutro?

Da (61%)

Ne (19%)

ponekad (20%)

Broj svih glasova: 89

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!