Papalina
|
Evo ovako, neznam dal ima negdje već ova tema pa da je otvorim..nadam se da ćete imat neke savjete jer neznam više šta da radim... Naime, moja C je negdje do 2.mj obožavala kolica, svaki put zaspala u njima...najprije je do 2.mj bila u košari, kako je bila sve više znatiželjna premjestili mso je u as i sve je bilo ok do nekih 2.5.mj.. sad ima 5.5 mj i neće nikako u kolica!! 5min u njima nama je veliki uspjeh!! Prije poroda sam maštala o dugim svakodnevnim šetnjama uz more, pogotovo sad u zimsko doba tamo oko podne, kad lijepo sunce grije otić u šetnju nas dvije, pošto mm radi najmanje do 17h svaki dan...ali eto sve je to palo u vodu Poslije njenog 3.mj šetnje su spale na to da je mm nosi a ja guram prazna kolica... pa sam se odlučila na kupnju mei tai nosiljke...koja se pokazala izvrsnom..u njoj spava, uživa u šetnjama, ali ona nije za duge šetnje, jer ju svejedno osjetim i leđame jako bole jer smo probali sa njom u šetnje... ujutro do dućana je super stvar!! jednom sam sa sestrom i njenim curama išla se šetat , sve je bilo u redu dok nismo stale.mislila sam da je stvar možda u kolicima, probala sam nu stavt u sportski dio ali za naš sportdki dio ej još premala pa sam od sestre posudila kolica koja imaju više položaja no ni to nije pomoglo...povisila sam taj položaj za još jedan nivo poslije poluležećeg, izdržala 10-tak min i gotovo.. kako nemam vozački, strah me ni uputit se u šetnju jer dok dođemo do mora tko zna kakva će bit... probamo i tu oko kuće vozit se ali đabe... sad imam plan da svaki dan tretiramo biti u kolicima , pa dok god možemo , kad počne plakat zpvem nekog da dođe po nas , al pošto se jako iznerviram kad ona neće u kolica strah me da će mi to dojadit... pa vas molim za pomoć i ako imate neke savjete...onaj savjet pusti ju da plače, nepali kod nje... u horoskopu je ovan, veeelikaaa je to rogonja još od prvih dana nadam se da ćete me utješit i da ima dosta mama sovim problemom!! hvala!!
|