|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Asimetrija glutealnih brazdi
7.7.2010 21:25:51   
mama m
Bili smo danas na uzv kukića- u redu su, lijepo razgibljivi (vježbali smo po tri puta na dan); dr. je rekla da nam je dečko veliki za svojih 7 tjedana, glavicu jako odiže od podloge, nogice su jednake veličine.. ALI, glutealne brazde su asimetrične ( nabori ispod guza nisu u istoj ravnini). Dr je rekla da je to veliki problem. Nakon toga ja više ništa nisam čula od šokauser posted image . Dobili smo abdukcijske gaćice da mu nogice stoje jako široko i naručeni smo na kontrolu za 5 tjedana. Pitala sam jedino možemo li kako s njim vježbati da se to ispravi, ali rekla je ne. Nisam pitala ni zbog čega se razvila ta asimetrija, ni kakve su posljedice.. Sad čitam neke članke o toj asimetriji, i svaki se put spominje uz skoliozu. A infantilne skolioze su najteže. Sad sam još zabrinutija nego što sam bila i sva samuser posted image user posted image user posted image

Majke drže ruke svoje djece na trenutak, a njihova srca zauvijek

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Asimetrija glutealnih brazdi
7.7.2010 21:28:27   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 2
7.7.2010 21:33:00   
mani
mama m iz iskustva ti kažem nemoj čitati svašta po netu ja sam bila izvan sebe kad sam našla kojekakve dijagnoze,na netu uvijek imaš ekstremne slučajeve! naš problem je bio povišen tonus išli na vježbe i sve ok.za ovo nisam čula ali bolje porazgovaraj s nekim stručnim tko će ti to njabolje objasniti nisu svi slučajevi jednaki.šaljem ti veliki hagić!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
7.7.2010 21:59:26   
Anoniman
čuj, ak ste samo u gaćicama, nije to tolki bed, moje su dvije bile u pavlikovim remenčićima, to ti je muka, ali za djetetovo dobro pretrpiš s njim sve što treba.
ne mora biti da je nešto strašno...

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 4
7.7.2010 22:15:36   
Bubu
Koliko znam kada te brazde nisu simetrične znači da beba ima displaziju kuka, i zato je deobila gaćice. Da je displazija jača dobio bi remenčiće. Ne vidim zašto je to strašno? Mi prošli remenčiće i sad je sve super. Ne moraš brinuti...Trebala si pitati dr da ti objasni.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
7.7.2010 22:23:00   
Ladina mama
Mama m, sve će biti dobro....Vjeruj mi! Ispravit će se to!user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 6
7.7.2010 22:25:00   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 7
7.7.2010 22:39:47   
curice

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
7.7.2010 22:40:36   
anonno17
ma i mi smo imali sa prvim sinom te gaćice i sve je bilo u redu ne brini i ja sam plakala kad smo odlazili cijelim putemo do  kuće muž me morao smirivati,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
8.7.2010 7:31:03   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 10
8.7.2010 7:33:33   
mama m
IZVORNA PORUKA: Bubu

Koliko znam kada te brazde nisu simetrične znači da beba ima displaziju kuka, i zato je deobila gaćice. Da je displazija jača dobio bi remenčiće. Ne vidim zašto je to strašno? Mi prošli remenčiće i sad je sve super. Ne moraš brinuti...Trebala si pitati dr da ti objasni.

Bubu, hvala! Ali, da ima displaziju kuka, to bi dr. rekla- nama je pokazivala na uzv i objasnila da je sve u redu s oba kukića. Znači da ovo s njima nema vezeuser posted image Nije strašno to što mora nositi te gaćice, nego što ja glupača nisam pitala sve što sam htjela znati i zbog toga sam sad u panici. Morat ću zvati Bartolovu doktoricu, valjda će mi ona bolje objasniti.

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 11
8.7.2010 9:06:18   
Bubu
Ne kužim kako sa kukićima može biti sve u redu ako je dobila abdukcijske gaće? Nekaj ste se krivo skužile... Možda su kukići razgibljivi, nisu kruti, al nisu u ležištu.
Pa nazovi ortopedicu nek ti objasni, kod koga ideš? Ja ih prošla skoro sve user posted image

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 12
9.7.2010 8:25:55   
mama m
U Sisku smo bili kod dr. Mileusnić, a ona je tam samo srijedom. Jučer sam se posvuda raspitivala, moja  dr. mi je rekla da je vjerojatno jedan kukić sublociran. Ali to u nalazu ne pišeuser posted image Mislim da ćemo na još jedan uzv da potražimo i drugo mišljenje pa ću onda valjda biti dovoljno prisebna pitati sve što treba

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 13
9.7.2010 10:14:38   
Bubu
Ma to nije ništ strašno! U svakom slučaju odi po još jedno mišljenje. Ako trebaš preporuku ortopeda za Zg javi na pp. Sretno!!!!!

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 14
9.7.2010 22:07:26   
mama m
Hvala ti, draga! Evo, danas sam puno mirnija jer sam dobila više informacija od Batolove doktorice. Rekla je da se ta dijagnoza asimetrije često javlja uz uredan nalaz kukova i da nije ništa zabrinjavajuće user posted image .Lako se ispravlja, ponekad intervencija nije ni potrebna (možda neki drugi ortoped ne bi tome uopće pridavao pozornostuser posted image ) Uglavnom, dobili smo uputnicu za još jedan uzv pa ćemo sljedeći tjedan i po drugo mišljenje, da budemo još mirniji. Gaćice nosimo, Bartol se ne buni, i dalje zadovoljno spava i sve user posted image !

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 15
10.7.2010 9:52:49   
inna
trebala si pitati doktoricu sve o tome...bila bi mirnija. Mi imamo dijagnozu od Domijehiv 3 mjeseca "blaže motoričko odstupanje" i idemo svaki drugi tjedan na vježbe, a malac prohodao sa 9,5 mjeseci, sad trči ko dvogodišnjak dok njegovi vršnjaci tek ulovili ravnotežu kako treba, priča da se sve praši...Isto bili u panici s dijagnozom i prošli svakakve pretrage. Tako da ne brini, dok su tako mali jako puno stvari se da srediti.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 16
10.7.2010 10:29:22   
MKata
user posted image user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 17
12.7.2010 22:17:57   
mama m
IZVORNA PORUKA: inna

trebala si pitati doktoricu sve o tome...bila bi mirnija. Mi imamo dijagnozu od Domijehiv 3 mjeseca "blaže motoričko odstupanje" i idemo svaki drugi tjedan na vježbe, a malac prohodao sa 9,5 mjeseci, sad trči ko dvogodišnjak dok njegovi vršnjaci tek ulovili ravnotežu kako treba, priča da se sve praši...Isto bili u panici s dijagnozom i prošli svakakve pretrage. Tako da ne brini, dok su tako mali jako puno stvari se da srediti.

Znam, draga, zato sam i bila ljuta sama na sebe da sam se tak "zblesirala" da nisam ništa tad pitala. Hvala Bogu na svima koji su samnom tražili informacije o tome i  utješili me da nije tako strašno! user posted image Sad sam mirnija, B. je još jako mali i, kao što kažeš, sve se da srediti. Sutra idemo na još jedan uzv. Drž'te fige da sve bude ok!

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 18
12.7.2010 22:28:48   
Ladina mama
[

Znam, draga, zato sam i bila ljuta sama na sebe da sam se tak "zblesirala" da nisam ništa tad pitala. Hvala Bogu na svima koji su samnom tražili informacije o tome i  utješili me da nije tako strašno! user posted image Sad sam mirnija, B. je još jako mali i, kao što kažeš, sve se da srediti. Sutra idemo na još jedan uzv. Drž'te fige da sve bude ok!

[/quote]

A Kak to? Drugo mišljenje?

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 19
12.7.2010 22:29:39   
ELISABETH
sigurno će biti sve u redu
user posted image za tebe i malog frajera

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 20
12.7.2010 22:35:02   
mama m
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

A Kak to? Drugo mišljenje?

Da, nek još jedan specijalista to vidi. Nije da ne vjerujem ovoj dr., al svi mi kažu da nije loše potražit i drugo mišljenje.
Elisabeth, hvala!

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 21
14.7.2010 10:53:16   
mama m
Bili smo jučer na drugom uzv i dr. nas je SKROZ utješila!!!user posted image Rekla je da to uopće nije ništa strašno, uostalom, ona te glutealne brazde ne bi ni gledala da mi nismo došli s nalazom. Bitan je uzv i da je to sve u redu, a kod B. JEuser posted image ! Čak su mu već sad jezgrice razvijene, a one se inače razvijaju do 6.-og mjeseca. Rekla nam je da uopće ne moramo brinuti, da je sve u najboljem redu, a gaćice možemo nositi još koji tjedan (ne mogu škoditi), ali ne moramo 24h na dan kao do sad. Hvala Bogu, tak sam sretna user posted image

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 22
14.7.2010 10:56:21   
maja
user posted image user posted image user posted image glavno da je sve ok

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!