Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 21:28:27
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 21:33:00
|
|
|
|
mani
|
mama m iz iskustva ti kažem nemoj čitati svašta po netu ja sam bila izvan sebe kad sam našla kojekakve dijagnoze,na netu uvijek imaš ekstremne slučajeve! naš problem je bio povišen tonus išli na vježbe i sve ok.za ovo nisam čula ali bolje porazgovaraj s nekim stručnim tko će ti to njabolje objasniti nisu svi slučajevi jednaki.šaljem ti veliki hagić!
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 21:59:26
|
|
|
|
Anoniman
|
čuj, ak ste samo u gaćicama, nije to tolki bed, moje su dvije bile u pavlikovim remenčićima, to ti je muka, ali za djetetovo dobro pretrpiš s njim sve što treba. ne mora biti da je nešto strašno...
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 22:15:36
|
|
|
|
Bubu
|
Koliko znam kada te brazde nisu simetrične znači da beba ima displaziju kuka, i zato je deobila gaćice. Da je displazija jača dobio bi remenčiće. Ne vidim zašto je to strašno? Mi prošli remenčiće i sad je sve super. Ne moraš brinuti...Trebala si pitati dr da ti objasni.
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 22:23:00
|
|
|
|
Ladina mama
|
Mama m, sve će biti dobro....Vjeruj mi! Ispravit će se to!
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 22:25:00
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 22:39:47
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 7.7.2010 22:40:36
|
|
|
|
anonno17
|
ma i mi smo imali sa prvim sinom te gaćice i sve je bilo u redu ne brini i ja sam plakala kad smo odlazili cijelim putemo do kuće muž me morao smirivati,
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 8.7.2010 7:31:03
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 8.7.2010 7:33:33
|
|
|
|
mama m
|
IZVORNA PORUKA: Bubu Koliko znam kada te brazde nisu simetrične znači da beba ima displaziju kuka, i zato je deobila gaćice. Da je displazija jača dobio bi remenčiće. Ne vidim zašto je to strašno? Mi prošli remenčiće i sad je sve super. Ne moraš brinuti...Trebala si pitati dr da ti objasni. Bubu, hvala! Ali, da ima displaziju kuka, to bi dr. rekla- nama je pokazivala na uzv i objasnila da je sve u redu s oba kukića. Znači da ovo s njima nema veze Nije strašno to što mora nositi te gaćice, nego što ja glupača nisam pitala sve što sam htjela znati i zbog toga sam sad u panici. Morat ću zvati Bartolovu doktoricu, valjda će mi ona bolje objasniti.
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 8.7.2010 9:06:18
|
|
|
|
Bubu
|
Ne kužim kako sa kukićima može biti sve u redu ako je dobila abdukcijske gaće? Nekaj ste se krivo skužile... Možda su kukići razgibljivi, nisu kruti, al nisu u ležištu. Pa nazovi ortopedicu nek ti objasni, kod koga ideš? Ja ih prošla skoro sve
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 9.7.2010 8:25:55
|
|
|
|
mama m
|
U Sisku smo bili kod dr. Mileusnić, a ona je tam samo srijedom. Jučer sam se posvuda raspitivala, moja dr. mi je rekla da je vjerojatno jedan kukić sublociran. Ali to u nalazu ne piše Mislim da ćemo na još jedan uzv da potražimo i drugo mišljenje pa ću onda valjda biti dovoljno prisebna pitati sve što treba
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 9.7.2010 10:14:38
|
|
|
|
Bubu
|
Ma to nije ništ strašno! U svakom slučaju odi po još jedno mišljenje. Ako trebaš preporuku ortopeda za Zg javi na pp. Sretno!!!!!
|
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 9.7.2010 22:07:26
|
|
|
|
mama m
|
Hvala ti, draga! Evo, danas sam puno mirnija jer sam dobila više informacija od Batolove doktorice. Rekla je da se ta dijagnoza asimetrije često javlja uz uredan nalaz kukova i da nije ništa zabrinjavajuće .Lako se ispravlja, ponekad intervencija nije ni potrebna (možda neki drugi ortoped ne bi tome uopće pridavao pozornost ) Uglavnom, dobili smo uputnicu za još jedan uzv pa ćemo sljedeći tjedan i po drugo mišljenje, da budemo još mirniji. Gaćice nosimo, Bartol se ne buni, i dalje zadovoljno spava i sve !
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 10.7.2010 9:52:49
|
|
|
|
inna
|
trebala si pitati doktoricu sve o tome...bila bi mirnija. Mi imamo dijagnozu od Domijehiv 3 mjeseca "blaže motoričko odstupanje" i idemo svaki drugi tjedan na vježbe, a malac prohodao sa 9,5 mjeseci, sad trči ko dvogodišnjak dok njegovi vršnjaci tek ulovili ravnotežu kako treba, priča da se sve praši...Isto bili u panici s dijagnozom i prošli svakakve pretrage. Tako da ne brini, dok su tako mali jako puno stvari se da srediti.
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 10.7.2010 10:29:22
|
|
|
|
MKata
|
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 12.7.2010 22:17:57
|
|
|
|
mama m
|
IZVORNA PORUKA: inna trebala si pitati doktoricu sve o tome...bila bi mirnija. Mi imamo dijagnozu od Domijehiv 3 mjeseca "blaže motoričko odstupanje" i idemo svaki drugi tjedan na vježbe, a malac prohodao sa 9,5 mjeseci, sad trči ko dvogodišnjak dok njegovi vršnjaci tek ulovili ravnotežu kako treba, priča da se sve praši...Isto bili u panici s dijagnozom i prošli svakakve pretrage. Tako da ne brini, dok su tako mali jako puno stvari se da srediti. Znam, draga, zato sam i bila ljuta sama na sebe da sam se tak "zblesirala" da nisam ništa tad pitala. Hvala Bogu na svima koji su samnom tražili informacije o tome i utješili me da nije tako strašno! Sad sam mirnija, B. je još jako mali i, kao što kažeš, sve se da srediti. Sutra idemo na još jedan uzv. Drž'te fige da sve bude ok!
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 12.7.2010 22:28:48
|
|
|
|
Ladina mama
|
[ Znam, draga, zato sam i bila ljuta sama na sebe da sam se tak "zblesirala" da nisam ništa tad pitala. Hvala Bogu na svima koji su samnom tražili informacije o tome i utješili me da nije tako strašno! Sad sam mirnija, B. je još jako mali i, kao što kažeš, sve se da srediti. Sutra idemo na još jedan uzv. Drž'te fige da sve bude ok! [/quote] A Kak to? Drugo mišljenje?
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 12.7.2010 22:29:39
|
|
|
|
ELISABETH
|
sigurno će biti sve u redu za tebe i malog frajera
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 12.7.2010 22:35:02
|
|
|
|
mama m
|
IZVORNA PORUKA: Ladina mama A Kak to? Drugo mišljenje? Da, nek još jedan specijalista to vidi. Nije da ne vjerujem ovoj dr., al svi mi kažu da nije loše potražit i drugo mišljenje. Elisabeth, hvala!
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 14.7.2010 10:53:16
|
|
|
|
mama m
|
Bili smo jučer na drugom uzv i dr. nas je SKROZ utješila!!! Rekla je da to uopće nije ništa strašno, uostalom, ona te glutealne brazde ne bi ni gledala da mi nismo došli s nalazom. Bitan je uzv i da je to sve u redu, a kod B. JE ! Čak su mu već sad jezgrice razvijene, a one se inače razvijaju do 6.-og mjeseca. Rekla nam je da uopće ne moramo brinuti, da je sve u najboljem redu, a gaćice možemo nositi još koji tjedan (ne mogu škoditi), ali ne moramo 24h na dan kao do sad. Hvala Bogu, tak sam sretna
|
|
RE: Asimetrija glutealnih brazdi 14.7.2010 10:56:21
|
|
|
|
maja
|
glavno da je sve ok
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!