Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:21:58
|
|
|
|
božica
|
ja imam povjerenje po tom pitanju im prepuštam dijete imam filing da su ok
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:23:33
|
|
|
|
zaba
|
imam apsolutno povjerenje,a vidim po Luciji da je sretna i da s veseljem ide u vrtić
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:29:57
|
|
|
|
Krky
|
Draga Anne, vidim da već imaš problem s profi-def. Ne čudim ti se - i ja sam je imala, i bila sam kritičnija od drugih mama, al nisam nikad prigovorila, djelomično zato što je njihova teta bila mama mog prijatelja i k njima sam kao curica dolazila u kuću, a djelomično i zato što nisu išli dovoljno dugo da bih neke stvari vidjela ponovljene. oko moje djece su bile ok, ali neke stvari su mi bile . Ja sam svojoj djeci najbolja "teta" (možeš mislit). Možda bih i bila, da im nisam - mama. Ovo drugo me uvijek omete u profesionalizmu!
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 11:56:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Imala sam apsolutno povjrenje do sada kad su krenuli u vise razrede osnovne skole....sad se pouzdam samo u sebe i njih
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 14:21:23
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba imam apsolutno povjerenje,a vidim po Luciji da je sretna i da s veseljem ide u vrtić potpisujem
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 14:22:46
|
|
|
|
Anoniman
|
imam povjerenja u ove gdje je sada, tete su već iskusne i baš su ok.
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 18:20:48
|
|
|
|
Lady3
|
poznajem ih i Laura ih voli..I to mi je dovoljan znak da su ok..
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 20:58:05
|
|
|
|
sanjarica
|
za sada ga cuva svekrva,a iskreno strah me kada krene u vrtic,kako ,sta i to...
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:22:30
|
|
|
|
dominik
|
imam povjerenje vece nego u samu sebe ponekad...iako je domi bio ugrizen za lice jednom (svi zubi od klinca ostali otisnuti par dana) to se desilo u ljetnom dezurstvu kad nisu bile njegove tete, kod domia kao prijetnja pali neces ici u vrtic i odmah poslusa....znaci lijepo mu je tamo, sve pojede (za razliku od doma) i stvarno puno nauci...skidam kapu tetama u vrticu jer treba to znati i moci i izdrzati
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:27:17
|
|
|
|
mrkvač
|
Da mogu sama birati tete izabrala bi upravo ove što ih ona ima! A to kad znaš i vidiš kako neki odgajatelji rade stvarno mi ne bi bilo drago da je dobila neke od njih! Sad već gledam i kombiniram za ovu mlađu koje će me zapast tj. nju!
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 21:30:54
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
imam apsolutno i slijepo povjerenje u naše tete. I kod nas su se dešavale nezgode u grupi ali mi je to sasvim razumljivo s obzirom da je jedna teta (blažena ona dva sata kada su dvije tete zajedno) na njih 23-25. Jednostavno često im se divim i skidam kapu. Naše tete su najbolje na svijetu
|
|
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 22:58:31
|
|
|
|
Viky
|
puno vam hvala u ime svih dobrih odgajatelja
|
|
RE: Vjerujete li djetetovim odgojiteljima? 1.4.2009 23:03:47
|
|
|
|
Puli
|
na njih 23-25. Jednostavno često im se divim i skidam kapu. ja sam unatoč prof.deformaciji rekla da ću imati potpuno pvjerenje u tete od njih očekujem iskrenost u prvom redu jer ja kao teta iskreno kažem roditelju kad se nešto desi(što i kako) pa očekujem to i od teta moga djeteta
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!