|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Solna kiselina
8.6.2009 9:36:59   
Nika 24052006
Da li ju koristite? Ja ponekad moram,jer nam je voda puna kamenca,i jedm+nostavno ne mogu umivaonik,wc skoljku i kadu drugacije ocistiti.Znam da nije bas preporucljiva,ali sta cu,drugacije izgleda jako neuredno. Cijeli mjesec cistim sa domestosom ili cilitom,ali se tog kamenca toliko nakupi,da moram posegnuti za solnom kiselinom.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Solna kiselina
8.6.2009 9:39:38   
m600
i ja isto ali sam prošli mjesec prvi puta isprobala limunsku kiselinu i ona je jako dobra...probajuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2
8.6.2009 9:41:30   
dominik
joj mi imamo problema sa wc skoljkom jer ije odrzavana dok mi nismo dosli...kamenca na du ko u prici al da je bar bijel nebi nista rekla...natapala sa svim zivim kiselinama pa nistauser posted image ...sad kad imamo klince izbjegavam agresivne stvari drzati u kuci

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
8.6.2009 9:48:30   
Nika 24052006
Probat cu limunsku,ipak je manje agresivna od solne...

A i ja izbjegavam sve to drzati u kuci,i cistiti iskljucivo kad ona spava,da mi se ne naudise svih tih kemikalija,ali druge nema,isto je problem sto svekrva nikada nije cistila kupaonu kako treba dok mi nismo uselili u kucu. A muka mi je kad vidim kako se stvaraju te naslage kamenca,i to na ocigled.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
8.6.2009 10:04:22   
mariola
Koristim je u apartmanima jer kako stoje 8 mjeseci prazni i ne upotrebljavaju se, požute mi neke wc školjke pa ne pomaže ništa osim solne kiseline.

Neposredna veza do poruke: 5
8.6.2009 10:07:03   
koka
ja ju izbjegavam totalno, a a kamenac nećete vjerovat kako alkoholni ocat ga skida. namočite vatu u ocat i obložite sve okolo tuša ili špine gdje se nalazi i pustite preko noći, cure moje sve skine. isprobano. jeftino i puno zdravije.

< Poruku je uredio koka -- 8.6.2009 10:12:14 >

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
8.6.2009 10:09:06   
mariola
je koka, slažem se, nemam inače problema samo kažem u apartmanima sad pred sezonu u wc školjke user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 7
8.6.2009 11:58:45   
ZVRK
ja je ne koristim jer mi jako smrdi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
8.6.2009 13:47:40   
tikica_69
Ne koristim je....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
8.6.2009 13:51:52   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: koka

ja ju izbjegavam totalno, a a kamenac nećete vjerovat kako alkoholni ocat ga skida. namočite vatu u ocat i obložite sve okolo tuša ili špine gdje se nalazi i pustite preko noći, cure moje sve skine. isprobano. jeftino i puno zdravije.

Vidis,nisam to znala,morat cu probati,jer mi je stvarno vec zlo od solne,mrzim sto ju imam u kuci...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 10
8.6.2009 13:59:04   
koka
nečeš vjerovat kako djeluje, kod mene je sve okolo tuša s unutarnje strane bilo sivo od kamenca i koliko god ribala uvijek se vidilo...i tako sam namočila vatu u ocat i sve okolo to obložila, ja se još divimuser posted image ..i tako sam i s špinama napravila, samo pusti da odstoji preko noći dobro namoči sve to...ajde pa javi...ako ne ja dolazim ribat user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 11
8.6.2009 15:00:32   
Kika83
Izbjegavam ju ali ponekad ju koristim za čišćenje wc školjke

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 12
8.6.2009 15:53:15   
Ruža
Dok smo imali staru kadu redovito. Ali ovo što su cure rekle za alkoholni ocat stvarno je super!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 13
13.7.2015 9:43:08   
Ela28
Kupila ju bas neki dan i izlila pola boce u wc skoljku i onaj komad velikog kamenca zute boje uopce nije otpao.Nemam pojma kako prije je uvijek djelovala i sve bi nestalo.Nije nas bilo doma duze vrijeme i kako su nas spajali na kanalizaciju cesto je nestajalo vode i bas se nakupilo kamenca i sad ne znam s cime da ga ocistim ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!