|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sapunice
6.8.2010 17:35:16   
L.P.
Gledate li sapunice?Ja uvijek govorim joj te glupe meksičke sapunice a slučajno kad nema ništa na tv-u počnem gledati neku i onda me svaki dan zanima šta će se dogoditi!Jel vam to poznato?user posted image
Sad pratim onu Najljepši urok ,glupost živa al mi je ko ovisnost.Baš sam ko neka baba!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 17:36:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu L.P.)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Sapunice
6.8.2010 17:39:04   
maja

IZVORNA PORUKA: L.P.

Gledate li sapunice?Ja uvijek govorim joj te glupe meksičke sapunice a slučajno kad nema ništa na tv-u počnem gledati neku i onda me svaki dan zanima šta će se dogoditi!Jel vam to poznato?user posted image
Sad pratim onu Najljepši urok ,glupost živa al mi je ko ovisnost.Baš sam ko neka baba!!user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam L.P. kao ti, ništa ne gledam pa onda koji puta škicnem pa se navučem...meni je dobra Dona Barbara a pjesma iz te serije mi je zakon

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2010 17:42:00   
leilany
e i meni je pjesma odlicna iz barabe....
a moja mama gleda te sapunjare,i totalno se uzivi u njih...user posted image

ja gledam zvjezdane staze...user posted image

al kaj da velim....i moja đingis gleda sapunjare i moja mama...i jos su skupa,pa nemres nis drugo gledat nego te gluposti...
a sve su na isti kalup...kak bi se reklo...isto sranje samo drugo pakovanjeuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 17:44:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2010 17:46:06   
leilany
ti sapunjačo jednauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2010 18:04:22   
maja

http://www.youtube.com/watch?v=illgmT_QZy8&feature=related
evo ja se baš zbog pjesme navukla...zanimalo me kakva je to serija kad ima dobru pjesmu

< Poruku je uredio maja -- 6.8.2010 18:05:52 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2010 18:17:13   
Thea
Mi gledamo samo onu na Hrt u podne jer tad je većinom ručak ili doručak sad dok smo na godišnjem pa dugo spavamo user posted image ..Kud bi stigla sve te sapunjare gledati.Mogu od jutra do mraka buljiti u tv.. ma sve je to na isti kalup...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2010 18:21:50   
Domy
Prije sam i gledala al sad ni jednu ..bolje da iskoristim vrijeme na nešto pametnije a ne na gledanje tih sapunica jer one su zaista ovisne..

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
6.8.2010 20:05:11   
pincirotvajler
da, gledam..od kad sam kućanica pratim sve po redu user posted image  
ne na hrt nek na rtl i nova user posted image   ima ih 5 user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 6.8.2010 20:06:29 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 10
6.8.2010 22:05:56   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam al kad smo bili mali svi smo ih uredno pratili i svo znanje španjolskog mogu zahvaliti upravo sapunjaramauser posted image user posted image  (dobro ga ja i parlam da nebi bilo zabune- a kužim sve šta govoreuser posted image ).
Esmeralda, Lorena, I bogati plaču, one tri sestre-Maria Fernanda, Maria Guadalupe i Maria ko će ih više znatuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
6.8.2010 22:44:32   
dikac
obavezno pratim sapunice na hrt-u koje su u 18:30h. zadnje što sam gledala je bila dolina sunca. čekam koja će ići ove jeseniuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
6.8.2010 22:50:31   
mama mery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam onda najveca sapunjarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gledam lolu, barbaru, palomu, zanimljiva mi je i ona na prvom, a nekad skicnem i na viktorinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po ovom ispada da cijeli dam piljim u tv al nije tako to se samo tako ciniuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 13
6.8.2010 22:56:37   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam al kad smo bili mali svi smo ih uredno pratili i svo znanje španjolskog mogu zahvaliti upravo sapunjaramauser posted image user posted image  (dobro ga ja i parlam da nebi bilo zabune- a kužim sve šta govoreuser posted image ).
Esmeralda, Lorena, I bogati plaču, one tri sestre-Maria Fernanda, Maria Guadalupe i Maria ko će ih više znatuser posted image

Maria Paola. vidis, bas neki dan pricala nesto i nikako se sjetiti Fernande user posted image

ne pratim.. gledala sam s vitom dolinu sunca, ali te meksicke i ne bas.. ima ih previse.. a sve na isti kalup. pricala frendica da su na novi isle dvije, jedna za drugom i kaze gledam jedan dan jednu, drugi dan drugu, kako dođe s posla i nikako povezati likove, sve joj nešto cudno. nema smisla. i onda nakon dva tjedna skuzi da su to dvi razlicite serije...user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
6.8.2010 23:18:55   
CallamityJane
ja cu ovu temu da preskocim jer me u zadnje vrijeme stid same sebe user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 15
7.8.2010 6:16:26   
nemammaste
Ja sam se nadala da ću ih moći gledati jer bi si baš lijepo skratila ovo vrijeme doma koliko se vrte.Taj optimizam je trajao je punih par min i nisam mogla više! Ja dobijem slom živaca na onu glupu radnju,glumce,glumu....Ajme meni! user posted image  Najbliže sapunici što sam gledala je Heroji iz strasti a od ovih pravih sapunica u životu sam pogledala jedino par epizoda Marisol i uopće se ne sjećam kako to (vjerojatno sam baš morala učiti ili tako nešto) user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!