|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Proljetni vjenčić
25.3.2009 7:35:55   
anne
Gledala sam božični vjenčić na vratima koji smo same napravile. Mahovina na njemu je još kao nova pa sam kupila umjetne cvjetiće i s Petrom ih pričvrstila.
Lijepi doček gostiju.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Proljetni vjenčić
25.3.2009 8:11:31   
Puli
user posted image user posted image user posted image za vrijednu mamu i kćeruser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
25.3.2009 10:48:59   
srećica
Ja sam si isto napravila vjenčić stavila leptiriče i suhog cviječa i baš je simpa pa zašto nebi i za uskrs pa i cijele god imale ukrase na vratima nego sam za Božič?cure u akcijuuser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
25.3.2009 12:10:20   
Anoniman
anne, bravo za ideju! motivirala si me! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu srećica)
  Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!