|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prijedlog curama sa potpomognute
29.9.2009 17:11:40   
tikica_69
Predlazem da u svom potpisu ukratko stavite svoje dijagnoze, dijagnoze vasih muzeva, broj postupaka i tome slicno, kako bi kod nekih pitanja koje upucujemo jedna drugoj imale neku predodzbu o paru i onome sto su prosli.Tako cemo izbjeci dosta dodatnih pitanja i puno lakse i brze se rjesavati probleme, davanje savjeta i sl. Pogledajte moj primjer ili primjer korisnice kika83.Naravno, ovo je samo prijedlog, nije nikakva obaveza pa postupite onako kako smatrate da je vama bolje i lakse.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prijedlog curama sa potpomognute
30.9.2009 9:29:49   
Kika83
Meni je ovo dobra ideja user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
2.3.2010 19:39:08   
Leptir5
I meni je ovo super ideja,bar ne pitamo šta smo sve prošle,mada je tužno čitati šta sve prolazite vi hrabre žene!!!
Ajde tikice nadam se da ćeš ti uskoro u potpisu staviti visoku betu! user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 3
10.7.2021 21:32:25   
xnrb09999
https://www.adultfunlist.com
There was once a blind man who had so fine a sense of touch that,
when any animal was put into his hands, he could tell what it was merely by
the feel of it. One day the cub of a wolf was put into his hands, and he was asked
what it was. He felt it for some time, and then said, "Indeed, I am not sure whether it is a wolf's cub or a fox's:
but this I know -- it would never do to trust it in a sheepfold."

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!