Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:53:05
|
|
|
|
ZVRK
|
ja mislim da nema eventualno ako je nezaposlena pa prijavljena na birou pa ima nešto......... a šta si je dokumente napravila za HR?
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:54:51
|
|
|
|
ninolina
|
ako ima pravo na dječji doplatak, ima
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:55:16
|
|
|
|
xxl
|
Nije nezaposlena,kolegica mi je Sad je rijavljena u Hr..al posto naši daju za treće dijete do 6 godine Ona je i rodena u Hr al se tam udala pa su tam živjeli
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:55:59
|
|
|
|
xxl
|
Nije još tražila ništa,nije znala ništa da ima pravoIZVORNA PORUKA: ninolina ako ima pravo na dječji doplatak, ima
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:56:30
|
|
|
|
Bebys
|
mislim da to nema veze ako ima hr. papire sve. i ako ISPUNJAVA UVIJETE kao i sve ostale zene za trece djete onda mora dobiti..
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:57:14
|
|
|
|
ZVRK
|
nisam znala da za 3 djete je do 6 god opet kažem da po meni nemna jer joj ''te godine''plača/vodi staž tamo gdje je radila u vrijeme ostajanja
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:57:45
|
|
|
|
mirna
|
Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:59:07
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:19
|
|
|
|
ninolina
|
ako ima pravo na dječji onda će dobiti i za treće djete pa koliko ima ljudi rođenih vani a tu su kod nas i vode se hrvatskim građaninom Ona neka fino preda papire za dječji i to je to
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:32
|
|
|
|
troubled
|
3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto a ja ne
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
Za trece dijete dobiva ako je prijavljena 5 godina U Zagrebu
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:43
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: troubled 3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb... pa cekaj jel to nije u citavoj hr..kakva su to pravila...sad...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:58
|
|
|
|
ninolina
|
a krivo sam napisala ne samo za dječji, ali ima pravo. Nosi papire na hzzo pa će joj tamo toćno reći
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:04:17
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image IZVORNA PORUKA: troubled 3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb... pa cekaj jel to nije u citavoj hr..kakva su to pravila...sad... to je samo za zg tak al jedan od roditelja mora biti min 5 god prijavljen u zg
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:06:18
|
|
|
|
troubled
|
država daje koliko daje...znam da je jednokratno....mislim 1800kuna...a svaki grad ima svoj dodatak....to određuje svaki grad za sebe i razlikuje se od grada do grada.... ovo što sam napisala vrijedi za zagreb, a općenito se to može koristiti samo ako je dijete tu rođeno... dječji doplatak s tim nema veze....na to vjerojatno ima pravo...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:07:10
|
|
|
|
Bebys
|
onda sory...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:17:23
|
|
|
|
xxl
|
ImaIZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:19:34
|
|
|
|
xxl
|
Svo troje je rođeno u SloIZVORNA PORUKA: troubled država daje koliko daje...znam da je jednokratno....mislim 1800kuna...a svaki grad ima svoj dodatak....to određuje svaki grad za sebe i razlikuje se od grada do grada.... ovo što sam napisala vrijedi za zagreb, a općenito se to može koristiti samo ako je dijete tu rođeno... dječji doplatak s tim nema veze....na to vjerojatno ima pravo...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:20:48
|
|
|
|
ninolina
|
a gle ti pitaš dal ima pravo na pomoć za treće djete ja sam po tome shvatila na onih 500 kn za treće i po neznam koliko ima za prvo dvoje dječjeg doplatka. Ona je sad poćela raditi ako sam shvatila i nema pravo na porodiljni ili?
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:43:55
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Za trece dijete dobiva ako je prijavljena 5 godina U Zagrebu da mora pisat tam u onom pravilniku,a gdje se sakrio to tiki zna
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:47:36
|
|
|
|
Bebys
|
pazi ovo ja imam citav zivot prebivaliste i nikada ga nisam prestala imati u osijeku a djete mi nije rodjeno u hr. ali sve papire ima hr. i moje prebivaliste isto njoj. tak da sva apsolutno sva prav imam kao i sve druge zene i moja R isto ali kod mene je to sto nisam prekidala nikad prebivaliste u hr.
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 18:11:20
|
|
|
|
xxl
|
ne nego za onu lovu koju dobivaš od države i grada Zagreba inaće ona radi jer tam nemaš 3 god za treće dijeteIZVORNA PORUKA: ninolina a gle ti pitaš dal ima pravo na pomoć za treće djete ja sam po tome shvatila na onih 500 kn za treće i po neznam koliko ima za prvo dvoje dječjeg doplatka. Ona je sad poćela raditi ako sam shvatila i nema pravo na porodiljni ili?
|
|
RE: Prava djece rođene u Sloveniji 8.1.2010 21:46:19
|
|
|
|
mirna
|
nisam znala... znam da mi imamo pravo na doplatak u hr iako mali nije rodjen ovdje, jedino nam je prihod previsok... zbog toga smo ga zatrazili u slo gdje barem dobivamo neku sitnicu-za kavu...
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!