|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Posvajanje starije djece
20.4.2009 21:28:39   
anne
Godišnje se u Hrvatskoj posvoji približno 150 djece. U dječjim domovima u Hrvatskoj ima oko 2000 djece mlađe od 18 godina, no od njih samo je dvjestotinjak djece mlađe od sedam godina.
Najveće je zanimanje za djecu mlađu od 3 godine.
Što je djete veće manja je mogućnost da se posvoji.
Biste li vi posvojili starije dijete, školarca?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Posvajanje starije djece
20.4.2009 21:30:59   
tikica_69
Mislim da ne bih imala hrabrosti za to user posted image
Divim se ljudima koji to mogu i za mene su takvi ljudi pravi zemaljski andjeli....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
20.4.2009 21:33:04   
novamama
mislim da bih...tko zna, možda i hoću....uz jedan iskren odos pun ljubavi i poštovanja sve je moguće....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
21.4.2009 10:59:31   
zaba
da,ako ne uspijemo imati svoje,Lucija će dobiti brata i sestru.Nadamo se da bi mogli,raspitivali smo se,pa recimo do 10 god dvoje djece.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2009 0:45:45   
Viky
da,željela bih posvojiti i starije dijete.Naime,moj razlog je čisto humane prirode,a ne zbog toga da želim imati dijete.Jedini problem je mm,koji za to nema petlje.On radi sa djecom koja su,između ostalog,usvojena i nagledao se svega i svačega.Razumijem ga,ali moja želja je velika i več ga godinama nagovaram ...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
13.7.2009 7:30:08   
inna
Bi, ali mm nije nikako za to. On se boji da nebi mogao onako iskreno voljeti to dijete. Obožava djecu, ali kaže da ga je strah i da to onda nebi bilo fer prema tom djetetu. Iskren je i to poštujem, mada moram priznati da baš i ne razumijem jer ja djecu obožavam.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 6
12.11.2010 14:48:49   
Anoniman
Pozz. svima
Posvajanje dijece je plemenito, ispunja život...user posted image
znam kako je teško posvojiti dijete, jer moji prijatelji su prije nekolko god posvojili dijete od 2 god.
to je bila divna vijest svi smo bili presretni...user posted image user posted image
no iznenadila sam se kad sam nedavno ćula da su posvojili još dvoje starije dijece 8-15 god, a otac ima 37,
a ćujem (ali ne vjerujem) da male dijece nema za posvojenje??
jesam li se s pravom iznenadila?? što mislite o svemu tome??

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 7
14.11.2010 20:14:51   
lee
plemenito jako,ja bi posvojila jedno djete do 10god..ali moram biti 5god u braku tako da još moram čekati.taj naš zakon....user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
27.8.2012 23:05:25   
Anoniman
Hey ja sam jedino djete svojih roditelja imam 15 godina i ne želim mlađeg brata ni sestru do ove godine nisam razmišljala ni o starijem bratu ili sestri,ali sve se promjenilo.Moja želja je da moji roditelji mi posvoje starijeg brata jer mi treba netko da mi daje savjeta i da se družimo....Ja ne znam kako da svoje roditelje pitam o tome jednostavno me sram molim vas ako imate bilo kakvo rješenje da mi pomognete

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!