|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Perilica+sušilica
26.1.2008 20:32:57   
katica
Ako ju imate, kako ste zadovoljni s njom? Da li je bolje imati sve u jednom ili odvojeno? Zbog malog prostora mi se čini bolja ideja p+s...Koje marke su najbolje?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Perilica+sušilica
26.1.2008 20:48:56   
maja
Ja imam odvojeno perilicu i sušilicu, u malom je prostoru jedno na drugome, i jako sam zadovoljna sušilicom, pogotovo sada u zimi kada perem posteljinu ili veće stvari, inače ne sušim baš sav veš u njoj. Čula sam da je bolje kada su posebno perilica i sušilica nego 2u1

(Odgovor članu katica)
Neposredna veza do poruke: 2
26.1.2008 22:54:19   
koka
ja sam čula da je bolje odvojeno i da se može stavit jedna na drugu, jer ako je perilica - sušilica, recimo, od 6kg morala bi pola rublja izvaditi, da ti taj isti stroj mogao sušiti.
Mi isto imamo malo kupatilo, ali smo se odlučili za neku drugu varijantu a to je - odvlaživać zraka. Stavim robu na sušilo preko noći u kupatilo, i ujutro je suho. A dobro dođe i u drugim prostorijama kuće kada je vani magla ili sparina user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
27.1.2008 10:26:02   
uciteljica
Ja imam odvojenu sušilicu od perilice  i  za sad sam zadovoljna. Kako je kupaona mala, sušilicu koja je ventilacijska stavili smo u špajzu, a odvod zraka smo stavili u dimnjak i kak sam rekla stvar funkcionira. Kad smo kupovali sušilicu  preporučili su nam da kupimo odvojeno jer se manje kvare i isto tako preporuka je bila da kupimo ventilacijsku jer se isto manje kvare (a uz to ventilacijska je i jeftinija).user posted image

Sušilica je odlična stvar, pogotovo za velike stavri (posteljina, deke), a uz sušilicu do izražaja i te kak dođe omekšivač. Sve je super mekano i mrišljavo (baš kao iz reklame).user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!