|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Masna mrlja
16.5.2011 14:38:20   
maryanne
Poooomooooć! Ako netko zna čime ukloniti masnu crnu mrlju od lanca sa bicikla? Mala zmazala nove roze tajičice i baš sam sad jadna, ne uspijevam je skinut. Probala sam onaj arielov gel za mrlje i još neki, ne znam mu ime, i čak sam ih drugi put i iskuhala i opet ništa.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Masna mrlja
16.5.2011 14:42:38   
mariola
Probaj s bio shout, on je najbolji za mrlje i obični deterdžent za suđe(natopiš malo mrlju i onda opereš u mašini) Mada je mm napravio neku fleku na hlačama isti nečim crnim kao što to tvoje izgleda i ničim je nisam mogla skinutuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu maryanne)
Neposredna veza do poruke: 2
16.5.2011 14:47:00   
maryanne
Ja sam do sada sve mrlje uspješno otklanjala, na ovaj ili onaj način, ovo mi je prvi put da nešto ne ide dolje i baš me ljuti!!! Još ću ja probavat, nema odustajanja, a u krajnjem slučaju morat će tajice biti za po doma:(

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 3
16.5.2011 14:48:11   
Njofra
Htjela sam ti tipkati isto što i Maiola. Obični deterdžent za suđe. Meni većina fleka ode Čarlijem. Ak ne tim onda imam neki grdi sapun zove se Titan njim natrljam fleku i onda sfurim obleku s praškom za veš. 

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
16.5.2011 18:50:54   
Zvonki
Nisam imala nikad takvu jaku mrlju tipa masno crnilo, ali meni za većinu mrlja pomaže Wenish ali samo sapun, ne tekući

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!