|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kvrga na glavici!!!
14.7.2011 9:19:56   
izabelah
Pozdrav, evo rodilasam malu djevojcicu 08.07:) sve je proslo u redu,no kad sam dosla kuci napipala sam tvrdu kvrgu na glavici, nije hematom nego mi se cini kao kost!? ima li ko kakvo ikustvo sa necim slicnim?

Hvala unaprijed

12.02.2007. Borna
08.07.2011 Stela

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kvrga na glavici!!!
14.7.2011 9:25:23   
lilia
Ajme ne znam ti šta reći ali mislim da su tako male glavice dosta "koščate" i mislim da nemaš razloga za paniku ali svejedno nazovi pedijatricu pa pitaj da se ne brineš.
Sigurna sam da je sve ok.
Čestitam na rođenju.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu izabelah)
Neposredna veza do poruke: 2
14.7.2011 9:26:44   
anaxx
nisi napisala gdje je "kvrga", kolika je... kosti glavice se formiraju kasnije...

da, čestitam i ja...user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 14.7.2011 9:29:51 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu izabelah)
Neposredna veza do poruke: 3
14.7.2011 11:00:14   
Bebys
cestitam ti i PITAJ PEDIJATRA NA PRVOM PREGLEDU ILI PATRONAZNU...kada bude dosla 

(Odgovor članu izabelah)
Neposredna veza do poruke: 4
14.7.2011 11:23:42   
marijola
ne brini, i mojima su glavice bile đombave, al eto isto pitaj patronažnu. čestitam!user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
14.7.2011 11:26:59   
JASNA33
čestitam na rođenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj Luka je imao malu kvrgicu na glavi  iza uha,
pedijatrica nam je rekla da to nije ništa strašno da se to povuče i tako je i bilo...
povukla se oko 6mj...
nadam se da će tako i kod vas biti...user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
14.7.2011 13:46:21   
uciteljica
Iz  osobnog iskustva znam, da kad me oko nečega ulovila panika, nikakv savjet osim doktoričin nije pomagao, user posted image . Tako da mislim da se ne radi ni o kakvom problemu, pa to je još jaaako mala beba, ali zbog svoje mirnoće pitaj pedicu ili patronažnu kad ti dođe. user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu izabelah)
Neposredna veza do poruke: 7
3.8.2011 11:54:56   
Tratina
i moj mali je ima kvrgicu na glavi. ja pitala pedijatricu na drugom pregledu a ona kaže da se ne sekiram, s obzirom di dica prođu da nije ni čudno da im glave ne budu savršene odma.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 8
3.8.2011 13:13:00   
danery
čestitam na user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
a kvrgica je normalna,što netko reče,bebe se proguraju na ovaj svijet,pa nije ni čudno da imaju kakvu privremenu "uspomenu" na porod user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!