|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kupnja djetetu
3.1.2009 22:42:53   
anne
Koliko često kupujete djetetu - igračke, robu, slatkiše?

Katastrofa mi je kad se djeca nauče da dobe nešto kad se got ide u kupovinu da mu se kupi nešto.
Ja kupim kad nešto treba ili naletim na nešto što nam se jako svidi. Možda nekoliko puta mjesečno. Petra je tako naučena i rijetko se buni. Nadam se da će tako i ostati.

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kupnja djetetu
4.1.2009 8:29:50   
mlada mama
dosta cesto, uvijek mu kupujem robu iako ima pune ormare, i igracke isto, znam da mu ne treba i da ima svega,ali jednostavnonekim stvarima ne mogu odoliti, pogotovo kad imama nekih problema to mi je neki ispusni ventil odem malo u kupovinuuser posted image iako pazim da ne pretjeram jer ce se naviknuti da ima sve,on mene u biti ni ne trazi nista osim kinder jajeta

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kupnja djetetu
16.2.2009 17:26:20   
mara27
u dućanu- može si izabrati jednu jeftinu stvar- to je do 10 kn, i to samo jednu pa sama izabere što hoće, i tako vuk sit-koza čitava.

većinu stvari dobijemo, tako i igračke od baka i djedova i ostalih, robicu koliko god možemo posudimo, kupujem samo neophodno i ništa premoderno ili iz hira...

...a počelo se događati kako svega ima i previše (Bogu hvala u ničemu ne oskudjevamo) da je postala nezahvalna kad dobije nešto što joj se ne sviđa, a ja na takvu nezahvalnost reagiram da to mirno i sa obješnjenjem spremim u ormar i dam joj kad postane malo zahvalnija....

...doživjela sam mač u srce jer mi je na jednom zajedničkom zimovanju rekla: ti meni nikad ne kupuješ nikkve lijepe igračke jer je vidila WINXicu od neke cure,,,ja sam u samoći malo zaplakala i onda shvatila da je to samo ucjena i da joj takvim povlađivanjem činim samo loše za budućnost...

P:S: nedam za tako malu lutnicu 180,00 kn  pa da za 2-3 tj ili mjeseca završi u ormaru kao cijela kolekcija Fifi lutaka i crtića protuvrijednosti 800-1000 kn!

žao mi je, raspalila sam se pa ssam se raspisalauser posted image


_____________________________

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!