|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krediti za uređenje stana
21.2.2011 22:59:14   
fiumanka
VEĆ 2 god. smo u stanu sa svekrom i svekrvom a imamo stan u istoj kući ali ga treba opremiti i urediti.Imali smo u planu to napraviti bez dizanja kredita ali su se planovi izjalovili i sada smo odlučili dizati kredit.Da li netko ima iskustva sa takvim kreditima? D ali možda netko radi u banci sa kreditima pa da mi da savjet? Nikada nismo dizali kredit, ne znamo kako ide ta procedura, koja banka je bolja i "sigurnija", na koliko godina?!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krediti za uređenje stana
22.2.2011 8:01:03   
Zvonki
Najbolje da stavite na papir koliko novca vam je potrebno, koliku ratu možete otplatiti i da u više anaka zatražite otplatnu listu. Mi smo dizali nenamjenski u Volsbanki i uvjeti su bili dobri, najmanja kamata na koju smo naišli. Nismo dizali jako veliku svotu. Znam da su i banke malo postrožile uvjete za kredit pa vidite možete li uopće dići svotu koju planirate.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu fiumanka)
Neposredna veza do poruke: 2
22.2.2011 11:02:02   
Bebys
zvonki te je lijepo savijetovala..ali vidi
ti jos sve banke jer su se kamate jako promijenile nedavno svugdje...sretno

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
22.2.2011 11:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu fiumanka)
  Neposredna veza do poruke: 4
22.2.2011 12:14:58   
ema55
meni svekrva planira uređivati na očevom. i pitala je za adaptacijski kredit, i samo znam da za njega to što će adaptirati treba biti na njoj, i svi papiri trebaju biti čisti. sad ne znam tvoju situaciju, koliko sam razumila da je to ista kuća, onda bi trebalo ako već nije napravljeno isparcelizirati i prepisati na muža taj kat.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
5.5.2018 8:30:24   
printees
Brzi kredit - https://www.ferratumbank.hr Imam ja iskustva, i to u više navrata. Nikad nije bilo problema, ne radi se o prevarantima. To je firma koja posluje u cijeloj Europi, mogu se lako provjeriti

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!