Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 8:01:03
|
|
|
|
Zvonki
|
Najbolje da stavite na papir koliko novca vam je potrebno, koliku ratu možete otplatiti i da u više anaka zatražite otplatnu listu. Mi smo dizali nenamjenski u Volsbanki i uvjeti su bili dobri, najmanja kamata na koju smo naišli. Nismo dizali jako veliku svotu. Znam da su i banke malo postrožile uvjete za kredit pa vidite možete li uopće dići svotu koju planirate.
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 11:02:02
|
|
|
|
Bebys
|
zvonki te je lijepo savijetovala..ali vidi ti jos sve banke jer su se kamate jako promijenile nedavno svugdje...sretno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2011 11:49:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 12:14:58
|
|
|
|
ema55
|
meni svekrva planira uređivati na očevom. i pitala je za adaptacijski kredit, i samo znam da za njega to što će adaptirati treba biti na njoj, i svi papiri trebaju biti čisti. sad ne znam tvoju situaciju, koliko sam razumila da je to ista kuća, onda bi trebalo ako već nije napravljeno isparcelizirati i prepisati na muža taj kat.
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 5.5.2018 8:30:24
|
|
|
|
printees
|
Brzi kredit - https://www.ferratumbank.hr Imam ja iskustva, i to u više navrata. Nikad nije bilo problema, ne radi se o prevarantima. To je firma koja posluje u cijeloj Europi, mogu se lako provjeriti
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!