|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako očistiti kauč od eko kože?
12.3.2013 9:10:33   
cvijeta1
molim vas da mi kazete kako tj cime da ocistim kauc od eko koze, koji je ispisan hemijskom olovkom

< Poruku je uredio Ruža -- 17.3.2013 23:20:23 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: potreban savijet
12.3.2013 9:11:03   
seraphyme
probaj cifom

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cvijeta1)
Neposredna veza do poruke: 2
12.3.2013 9:14:36   
troubled
imaš za kupiti spužve koje se samo namoče vodom i čiste sve sa svega...pri tom se troše...ima u dm-u i u mulleru...nisu skupe, dolaze u pakiranju od 4...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 3
12.3.2013 9:16:32   
pticica
ja nisam nikad cula za te spuzve, kako se zovu?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
12.3.2013 10:43:31   
Marinela27
Meni te spužve i nisu od neke koristi...Možda ti imaš neke bolje? Dragi ih je kupio od trgovačkog putnika

Mašta je daleko važnija od logike!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 5
12.3.2013 10:45:34   
snowwhite

IZVORNA PORUKA: troubled

imaš za kupiti spužve koje se samo namoče vodom i čiste sve sa svega...pri tom se troše...ima u dm-u i u mulleru...nisu skupe, dolaze u pakiranju od 4...

nisam znala da to ima,morat ću kupit

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
   Kako očistiti kauč od eko kože?
12.3.2013 10:49:08   
Teabu
ni meni te spuzve nisu bas od koristi.. ja sve takve stvari cistim sa onim vlaznim maramicama iz dm-a za ciscenje kuce, one denk mit, vecinom uzmem zute jer mirisu na limun, a super mi ociste i tv, i kauc, i elemente sa kuh sjajem, i stolice od eko koze, sve sto nemogu sa aiaxom cistim s tim

< Poruku je uredio Ruža -- 17.3.2013 23:20:46 >

25.7.2011---->JAN<----mamimo zlato najveće

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Kako očistiti kauč od eko kože?
11.6.2013 14:00:54   
Ella27
ja sam oduševljena tim profissimo spužvama iz dm-a, otkrila sam ih prije 2 tjedna, moj kauč blista opet i bijele boje je natrag :))

mamina ljubav 15.07.2012.

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!