Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: potreban savijet 12.3.2013 9:11:03
|
|
|
|
seraphyme
|
probaj cifom
|
|
RE: potreban savijet 12.3.2013 9:14:36
|
|
|
|
troubled
|
imaš za kupiti spužve koje se samo namoče vodom i čiste sve sa svega...pri tom se troše...ima u dm-u i u mulleru...nisu skupe, dolaze u pakiranju od 4...
|
|
RE: potreban savijet 12.3.2013 9:16:32
|
|
|
|
pticica
|
ja nisam nikad cula za te spuzve, kako se zovu?
|
|
|
|
RE: potreban savijet 12.3.2013 10:43:31
|
|
|
|
Marinela27
|
Meni te spužve i nisu od neke koristi...Možda ti imaš neke bolje? Dragi ih je kupio od trgovačkog putnika
|
|
RE: potreban savijet 12.3.2013 10:45:34
|
|
|
|
snowwhite
|
IZVORNA PORUKA: troubled imaš za kupiti spužve koje se samo namoče vodom i čiste sve sa svega...pri tom se troše...ima u dm-u i u mulleru...nisu skupe, dolaze u pakiranju od 4... nisam znala da to ima,morat ću kupit
|
|
|
|
Kako očistiti kauč od eko kože? 12.3.2013 10:49:08
|
|
|
|
Teabu
|
ni meni te spuzve nisu bas od koristi.. ja sve takve stvari cistim sa onim vlaznim maramicama iz dm-a za ciscenje kuce, one denk mit, vecinom uzmem zute jer mirisu na limun, a super mi ociste i tv, i kauc, i elemente sa kuh sjajem, i stolice od eko koze, sve sto nemogu sa aiaxom cistim s tim
< Poruku je uredio Ruža -- 17.3.2013 23:20:46 >
|
|
RE: Kako očistiti kauč od eko kože? 11.6.2013 14:00:54
|
|
|
|
Ella27
|
ja sam oduševljena tim profissimo spužvama iz dm-a, otkrila sam ih prije 2 tjedna, moj kauč blista opet i bijele boje je natrag :))
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!