|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Gledanje televizije
24.9.2007 20:25:18   
Tata
Lijepi pozdrav. Moj mali od dvije godine pogleda preko dana koji crtić i to je to. Medjutim, kad dodjem s posla umoran i majka mi prepusti brigu za njega, ne mogu ništa više raditi tu večer pa mu puštam crtiće na kompjutoru
samo da mu odvratim pažnju. Ne pretjerujem u tome ali žena mi prigovara da bih više vremena trebam provoditi u
igri s njim. Da li je pola sata dnevno previše za dijete od dvije godine? Sad je u fazi istraživanja i stvarno ne stignem sve obaviti.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Gledanje televizije
24.9.2007 20:53:55   
Mačka
user posted image nije previše

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 2
25.9.2007 7:51:38   
buket
Pola sata nije previše user posted image  Mislim, da se dijete može ponešto i naućiti kad gleda crtiće.

(Odgovor članu Mačka)
Neposredna veza do poruke: 3
27.9.2007 18:51:36   
hana
i ja mislim isto,ko ostale,i ti se moraš odmoriti a i crtići nisu vrlo loši..naša voli strumfoveuser posted image

(Odgovor članu buket)
Neposredna veza do poruke: 4
27.9.2007 22:11:21   
Tata
Mi smo nabavili seriju Baby Einstein, lijepa je muzika i uči djecu kako upotrebljavati stvari, osnovne pojmove i
ima puno ideja za didaktičke igračke. Preporučam. Na TV programu eventualno pogleda Fifi max 2 minute. Pazimo što mu puštamo. Teletubise nam vjera zabranjuje user posted image

(Odgovor članu hana)
Neposredna veza do poruke: 5
28.9.2007 9:34:23   
duba
Mi svom malom dajemo da gleda na max-tv jedan program gdje su normalni crtići.Nema nikakvog nasilja i gluposti poludim kad vidim one nove super kineske junake

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 6
16.10.2007 21:12:14   
Tata
Lagano popustam.. Evo Fifi na dvd-u tri put za redom. po ulici pjevam "Fifi..."user posted image

(Odgovor članu duba)
Neposredna veza do poruke: 7
16.6.2008 11:40:10   
mirna
Malo kasno, ali  ovdje ima nešto o tome: http://www.ringeraja.com.hr/dijete-i-televizija_318.html

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
16.3.2009 16:38:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Tata)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!