|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Domaća apoteka za seksualno zdravlje
8.8.2009 13:07:39   
tikica_69
1. Svakodnevnim tresenjem testisa (može i tresenjem i stajanjem na prstima) između ostalog jača se životna snaga i povećava količina spermatozoida.

2. Pretjerana spolna nadraženost uz ostalo se može umiriti tuširanjem, pranjem odnosno masažom spolnog uda hladnim mlazom vode.


3. Sperma sadrži obilje hranjivih tvari, a istovremeno i razne uzročnike bolesti. Svakako nemojte na to zaboraviti prilikom oralnog odnosno ejakulativnog ljubljenja.


4. Žena, koja doživljava česte orgazme prije nego što dođe do duboke vaginalne ejakulacije, ima više mogućnosti da rodi kćerku od one čiji partner po kratkom postupku ejakulira, okrene se i zaspi, a ona ostane spolno nezdovoljena i nezadovoljna. To je, kako se smatra, jedan od glavnih uzroka rata među spolovima.

5. Glavni uzroci erektilne disfunkcije obično su posljedice umora, psihičke nezainteresiranosti, stresa, raka kostiju, od bolesti ili manjka energije oslabljenih bubrega i prostate, prečestih ejakulacija, manje kvalitetne krvi.



6. Coca Cola, narkotici, industrijski prerađene namirnice, sintetička i pripijena odjeća itd. glavni su uzroci oslabljene funkcije bubrega, prostate, jajnika i testisa (hormonalni uzrok neplodnosti odn. oslabljene spolne funkcije).


7.  Vaginalne se infekcije između ostalog liječe i pranjem vagine u otopini vode i domaćeg jabučnog octa pomoću posebno u tu svrhu korištene posude.

8. Duga su kupanja i tuširanja naporna za organizam; kroz kožu se izlučuju mineralne tvari. Izuzetak je morska voda. Na istoku se preporučuje svakodnevno trljanje odn. frotiranje organizma mokrim i zatim suhim ručnikom (Neće biti na odmet oprez: budite pažljivi s madežima, bradavicama i drugim oštećenjima kože, kako ih ne biste ozljedili).


9. Stajanjem na prstima, stisnutim zubima i prema unutra i gore gurnutim trbuhom tijekom mokrenja se čuva energija u unutar organizma... a jačaju se i desni.Također je korisno stisnuti anus, zadržati kontrakciju 1-3 minute (time ćete djelovati preventivno protiv noćnih ejakulacija) nakon svakog uriniranja.


10. Ne savjetujemo oralno ljubljenje nakon konzumiranja kruha s kvascem, posebno ne s neopranim zubima (mogućnost vaginalnih infekcija). Oralno ljubljenje kod muškarca čije je srce bolesno može izazvati i srčani napad (hiperstimulacija područja srca na glaviću uda).

11. U slučaju krvarenja u urogenitalnom predjelu preporučuje se odmor, privremena spolna suzdržano9st i odlazak liječniku. Jedan od mogućih uzroka može biti i pri spolnom odnosu oštećena maternica.

12. Misionarski položaj ne prakticira se kod trbušnih hernija, kada uzrokuje nelagodu i bol (npr. tijekom trudnoće i kod oštećenja maternice)

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Domaća apoteka za seksualno zdravlje
8.8.2009 13:13:15   
natalijax
joj tiki di si ovo nasla,user posted image user posted image user posted image ajme majko 

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Domaća apoteka za seksualno zdravlje
1.9.2009 18:50:23   
uspavana
neznam kako sam ovo propustila do sad....

_____________________________

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!