sufi
|
IZVORNA PORUKA: anaxx pa što nije prirodno ipak najbolje,a prirodnijeg od maminog sigurno nema, pa onda neka je što duže tako, znam neke koji su prvu dohranu započeli tek u 7 mjesecu,nije sve u kalorijama i vitaminima... no, to je samo moje stajalište... i dalje stojim iza rečenice da svaka mama zna i želi najbojle za svoje dijete... APSOLUTNO SE SLAŽEM!!!! Isto tako i sa tobom Cvrči!! Ne znam zašto se mame toliko trude silom uvoditi dohranu??? Ili još preciznije da se izrazim...zašto mame prestaju tako brzo sa dojenjem???? znam da je to već druga tema i vjerujem da ću je ja ubrzo otvoriti jer se svakodnevno sekiram (mm kaže za bez veze! )...ali nije mi jasno u čemu je problem???? Ajde prije 20-30 godina kad smo mi bili djeca,al u današnje vrijeme...toliko se promovira dojenje!! Jel moguće da se tolike mame oglušuju na to ili u čemu je problem?? oprosti Adri što sam ti ovako upala u temu...ali jednostavno se nisam ovaj puta mogla suzdržati,a da ne komentiram! Što se tiče tvoje curke, potpisujem savjete ostalih cura o laganom početku sa sokićima od mrkvice i jabuke, pa kašica od jabuke, kuhane mrkvice, kruške, banane, breskve...sve to možeš lagano malo po malo uz obaveznu pauzu od dan-dva nakon uvođenja nove namirnice i namirnice svakako uvoditi jednu po jednu! Da bi kašica bila zasitnija, HIPP rižine pahuljice mislim da su tu najbolje s tim da ako ti bude pregusto razrijedi sa 100ml AD mlijeka ili prokuhane vode.