|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cijepljenje djece s godinu dana
12.3.2013 21:33:00   
Ninaa
Stariju curku smo cijepili po tom kalendaru cjepljenja i nije bilo nikakvih problema. Maleni se cijepio isto, ima atopijski dermatitis i alergiju na kravlje mlijeko i naša alergologica je rekla da je bolje da se ne cijepi s tim cjepivom s godinu dana jel sadrži bjelanjak a mi radimo nove nalaze 9.5 i da ga ne cijepim do tad. Danas bili kod pedice i veli ona da su to gluposti da se to cijepivo radi od ptičjeg embrija i da sadrži bjelančevine a ne bjelanjak na koji on i nije alergičan i da ona cijepi svu djece koja su alergična na mlijeko ili nešto drugo osim ovih koji su alergični na jaje. Pedijatrica je stara i iskusna i stvarno joj vjerujem i nikad s njom nije bilo problema i sad neznam ni sama. Ni kog da pitam za još jedno mišljenje. Ima netko iskustva s tim?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cijepljenje djece s godinu dana
12.3.2013 21:42:17   
sarah_zg
Pa ne znam. Jel probao jaje? Mislim da alergija na kravlje mlijeko nema veze s jajem. Ja nekako vjerujem našem pedijatru pa ga slušam, ali nemam iskustva s alergijama... Mi nikad nismo imali reakciju na cjepivo

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2013 8:40:34   
medoKartonski
Nama je doktorica rekla ako nismo probali jaje NE SMIJEMO se cijepiti s godinu dana... <Cijepljenje tek nakon probanja jaja

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2013 9:13:30   
mišica 666
u male djece se alergije mjenjaju jako brzo i kako ona može znat da sad malome ne smeta jaje. ja se nebi cjepila dok ne probate jaje ili dok alergološki test ne pokaže da nije alergičan.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu medoKartonski)
Neposredna veza do poruke: 4
13.3.2013 9:30:51   
sarah_zg
mišice, molim te objasni mi kako se to radi alergološki test s djetetom od godinu dana?
Nina, jeste probali jaje?
Mi smo probali jaje prije 1. rođendana jer mi je isto netko rekao da to treba prije cjepiva.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 5
13.3.2013 9:35:48   
monstrum
Mi smo s navršenih 13.mjeseci išli na alergo test...bebica sjedila tati u krilu dok je doktor bockao svakih 15-20 minuta po 6 alergena. Naime, bila je sićušna, pa nije bilo mjesta na podlaktici za više. A ja sam je pokušavala smirivati da ne plaće i držala drugu rukicu da ne dira ovu u koju ju bockaju... ma užasno....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 6
13.3.2013 9:40:47   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: monstrum

Mi smo s navršenih 13.mjeseci išli na alergo test...bebica sjedila tati u krilu dok je doktor bockao svakih 15-20 minuta po 6 alergena. Naime, bila je sićušna, pa nije bilo mjesta na podlaktici za više. A ja sam je pokušavala smirivati da ne plaće i držala drugu rukicu da ne dira ovu u koju ju bockaju... ma užasno....

user posted image user posted image user posted image
prestrašno. Meni je kolegica s posla rekla da su joj rekli da su ti testovi pouzdani tek nakon 3. godine. Nemam iskustva, pa ne znam.
Nina, neće se ništa dogoditi ako 'kasnite' s tim cjepivom. Mislim da je to MO-PA-RU s godinu dana.

I sretan rođendan tvojima!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 7
14.3.2013 16:42:23   
Ninaa
Nismo probali jaje jel su mi rekli da ne smije jesti alergene namirnice, ne davam mu jaje, rajčicu, orašaste plodove, med, kivi itd. da ne nabrajam. Nama su radili testove iz krvi koji su pokazali alergriju a i lijepili su mu na leđa ali tamo je ispalo da nije alergičan. Do tri godine je sve to nepouzdano tak su mi rekli. Nisam pametna, vidjet ću još ioanako je stalno prehlađen

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!