Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 12.3.2013 21:42:17
|
|
|
|
sarah_zg
|
Pa ne znam. Jel probao jaje? Mislim da alergija na kravlje mlijeko nema veze s jajem. Ja nekako vjerujem našem pedijatru pa ga slušam, ali nemam iskustva s alergijama... Mi nikad nismo imali reakciju na cjepivo
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 13.3.2013 8:40:34
|
|
|
|
medoKartonski
|
Nama je doktorica rekla ako nismo probali jaje NE SMIJEMO se cijepiti s godinu dana... <Cijepljenje tek nakon probanja jaja
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 13.3.2013 9:13:30
|
|
|
|
mišica 666
|
u male djece se alergije mjenjaju jako brzo i kako ona može znat da sad malome ne smeta jaje. ja se nebi cjepila dok ne probate jaje ili dok alergološki test ne pokaže da nije alergičan.
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 13.3.2013 9:30:51
|
|
|
|
sarah_zg
|
mišice, molim te objasni mi kako se to radi alergološki test s djetetom od godinu dana? Nina, jeste probali jaje? Mi smo probali jaje prije 1. rođendana jer mi je isto netko rekao da to treba prije cjepiva.
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 13.3.2013 9:35:48
|
|
|
|
monstrum
|
Mi smo s navršenih 13.mjeseci išli na alergo test...bebica sjedila tati u krilu dok je doktor bockao svakih 15-20 minuta po 6 alergena. Naime, bila je sićušna, pa nije bilo mjesta na podlaktici za više. A ja sam je pokušavala smirivati da ne plaće i držala drugu rukicu da ne dira ovu u koju ju bockaju... ma užasno....
|
|
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 13.3.2013 9:40:47
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: monstrum Mi smo s navršenih 13.mjeseci išli na alergo test...bebica sjedila tati u krilu dok je doktor bockao svakih 15-20 minuta po 6 alergena. Naime, bila je sićušna, pa nije bilo mjesta na podlaktici za više. A ja sam je pokušavala smirivati da ne plaće i držala drugu rukicu da ne dira ovu u koju ju bockaju... ma užasno.... prestrašno. Meni je kolegica s posla rekla da su joj rekli da su ti testovi pouzdani tek nakon 3. godine. Nemam iskustva, pa ne znam. Nina, neće se ništa dogoditi ako 'kasnite' s tim cjepivom. Mislim da je to MO-PA-RU s godinu dana. I sretan rođendan tvojima!
|
|
RE: Cijepljenje djece s godinu dana 14.3.2013 16:42:23
|
|
|
|
Ninaa
|
Nismo probali jaje jel su mi rekli da ne smije jesti alergene namirnice, ne davam mu jaje, rajčicu, orašaste plodove, med, kivi itd. da ne nabrajam. Nama su radili testove iz krvi koji su pokazali alergriju a i lijepili su mu na leđa ali tamo je ispalo da nije alergičan. Do tri godine je sve to nepouzdano tak su mi rekli. Nisam pametna, vidjet ću još ioanako je stalno prehlađen
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!