|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bebe u inkubatorima
29.12.2007 19:22:56   
SUZY
RODILA SAM 23.12. MJESEC DANA RANIJE. BEBA MI JE ZAVRŠILA NA REBRU NA INTENZIVNOJ U INKUBATORU JER JE DOBILA EŠERIHIJU CRIJEVA. DA LI NETKO NEŠTO ZNA O TOJ BOLESTI DA MI OBJASNI.

< Poruku je uredio Renata RR -- 3.1.2008 19:43:56 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bebe u inkubatorima
30.12.2007 16:51:37   
DEA
user posted image NE ZNAM TI REĆI KONKRETNO , ALI KAD ME ŠTA ZANIMA JA ODEM NA GOOGLE UTIPKAM POJAM I ONDA TI SE OTVORE SVE STRANICE DI NAĐEŠ SVE O TOM POJMU . NADAM SE DA SAM POMOGLA BAR MALO I DRŽIM FIGE TEBI I BEBI ...user posted image ZNAČI www.google.hr pa onda upišeš escherichia crijeva npr . i pretraživanje

< Poruku je uredio Renata RR -- 3.1.2008 19:44:21 >

(Odgovor članu SUZY)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Bebe u inkubatorima
28.1.2010 22:59:23   
doktorica
user posted image Eschericia colli  je bakterija koja  je normalna flora u ženskom reproduktivnom sustavu, možda ju je beba dobila tijekom poroda. Bakterija pravi probleme samo ako je u prevelikim količinama i trebala bi dobro reagirati na antibiotike. 

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Bebe u inkubatorima
28.1.2010 23:07:01   
pula25
mi nismo u inkubatoru ali smo imali Eschericia colli. To je prirodna bakterija iz crijeva i treba je tamo biti u nekim granicama. Kod nas je putem kakice završila u mokraćnim kanalima i stvorila upalu. Da se to dogodi dovoljna je jako mala količina kakice i moja pedica kaže kako je kod curica to dosta česti slučaj. Završilo je sve tako da je 15 dana pila 1 antibiotik koji nije pomogao i nakon toga je dobila na još 10 dana drugi i evo danas ponovili nalaz i izlječila se.
Bolest je izlječiva samo treba biti malo strpljiv i potrebna je pojačana higijena.
Moguće da je kod vas do toga došlo kod poroda...
Biti će sve ok, sigurna sam user posted image user posted image user posted image

_____________________________

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Bebe u inkubatorima
17.2.2010 18:05:49   
ponos
ja ro isam rodila djevojčicu mjesec dana ranije zbog prsnuća vodenjaka zbog ešerihije u mojoj mokraći,beba je bila u inkubatoru 15 dana i priključena je na preveliku dozu kisika uslijed čega je došlo do unutrašnjeg krvarenja mozga i mozak je otekao i zadobila je ciste po mozgu.to sam sve slučajno saznala,pedijatri mi nisu ništa govorili,a bebu nisam mogla vidjeti dok me nisu otpustili sa rodilišta.rečeno mi je da će mi dijete biti retardirano.sa 2.5 godine je pjevala na engleskom i brojala.danas je ona prekrasna i pametna šestogodišnja djevojčica.samo hrabro i strpljivo i bit će sve ok

(Odgovor članu SUZY)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!