dviney u 19:05
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj
. Bit'' ću jako sretna. 
auto nemamo, grijemo se na struju i to bi smanjila ali radi djece ne mogu jer nam je stan ionako hladan pa da mi se ne razbole... ne znam....
za temu! E ja stvarno nezz na cem ustediti a racuni ogromni. Zivimo sa muzevim roditeljima, rijemo se na drva nemamo auto, a ostala bez posla i ko zna hocu li ga opet naci, kupovala sam do sad na veliko svki mjesec, al mogla bi kao i v smo prema potrebi. edino sinu nemam srca ne namiriti da ima viska a to se svodi najvise na pelene, maramice, sampon kreme, i ponekad koju igracku koja nije skuplja od 10kn. Svu robu koji ima je tudja nema nista svoje sve je noseno. Ja i muz odno sebi nismo nis kupili. Al svekrva i svekar imaju za novine i cigare svaki dan. oni ne sudjeluju u kupovini namirnica samo daju za rezije,, svekar ima sitnu penziju koja mu ode na kredit a sveki ponekad donese platu, jedino muz ima primanja a mi imamo glupe kredite,krtice i sve to nas najvise unazaduje da njih nema bilo bi malo lakse. Samo nezz kako se iscupat vise iz munusa nemam otkud a rac samo dolaze. tako sam tuzna i nezz vise gdej da ustedim ili sta da napravim da me ne muci ova neimastina i dugovi glupi. :( i cure hvala na nekim savjetima.