Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 12:58:03
|
|
|
|
patka
|
meni osobno je ovo jako lijepo: Draga/i XXXXX, ponesi u život svoju bijelu košulju u kojoj ćeš danas primiti sakrament krštenja. Neka Te ona čuva i vodi putem vjere. Ne skreći nikad sa tog puta jer samo na njemu ima dovoljno snage i spokoja, ljubavi i sreće za cijeli život. Budi zdrav/a, budi sretan/na, budi voljen/a i voli: najprije roditelje, braću i sestre, bake i djedove, a onda jednom i nekoga tko je rođen za Tebe. Kad za to dođe vrijeme, stvori svoju obitelj i voli je kao što mi svi koji smo danas došli na misu zbog Tebe , volimo Tebe.
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:27:38
|
|
|
|
tyna
|
mi krstili malca prošli vikend, pa evo prepisujem što su nam pisali: 1.) Anđele moj dragi, moj čuvaru blagi Budi tebi hvala, što me čuvaš mala Čuvaj me dok živim Da ništa ne skrivim Anđele moj Božji, čuvaru moj Danas i uvijek uzame stoj Ruku mi pruži Voli me ti Od zala čuvaj me svih Sretno krštenje želi ti... Vole te.. 2.) dragi f Neka te anđeo čuvar prati na tvom putu odrastanja!
|
|
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:43:59
|
|
|
|
Mirjana J.
|
tyna ajme šta je lipo hvala lipo...
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 13:53:49
|
|
|
|
tyna
|
drago mi je da ti se sviđa!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Šta napisati u čestitku za krštenje ? 21.4.2011 14:19:24
|
|
|
|
malizia
|
Da se nikad ne brines šta ce biti sutra, da se sretan budis svakog Božijeg jutra!!!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!