|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Četiri stvari koje će poboljšati seks
21.6.2009 0:08:31   
tikica_69
Muškarac nakon orgazma postaje pospan
Kada muškarac doživi ejakulaciju postane vrlo pospan, umoran i više mu se ništa ne da. To naravno ne znači da je lijenčina, zato ga nikada nemojte tako doživljavati. To samo znači da ima sasvim normalnu tjelesnu reakciju, jer tijekom ejakulacije mišići rade vrlo ubrzano. Kada ejakulacija završi, muško tijelo se smiruje nakon čega se počinju izlučivati hormoni odgovorni za spavanje.

Zadržavanje urina
Žene koje do u tančine poznaju svoje tijelo vrlo dobro znaju da im zadržavanje urina omogućava bolji seks i veći stupanj uzbuđenosti. Upravo zbog toga se upuštaju u seks kada im je sila. Naravno treba odabrati položaj u kojemu nema prevelikog pritiska na mjehur, da se ne bi dogodila neka neugodnost.

Kada muškarac doživi ejakulaciju postane vrlo pospan, umoran i više mu se ništa ne da Na taj su način orgazmi još intenzivniji jer žena zadržava urin stiskanjem vaginalnih mišića.
Ukoliko nakon seksa želite uživati u ugodnom partnerovom zagrljaju, to po mišljenju stručnjaka nije uopće pametno jer može doći do upale mokraćovoda.

Ponekad je dobro da samo dajete
Govori se da je seks uzajamna stvar obaju partnera u kojoj nema mjesta za egoizam, ili ono što bi mogli nazvati 'uživanje u partnerovom uživanju' je ponekad više no odlična spolna praksa, koju nikada nećete zaboraviti. To naravno znači da mu priuštite užitke od kojih će mu se zavrtjeti, a u zamjenu nemojte zahtijevati apsolutno ništa, ili još bolje, u zamjenu ne očekujte apsolutno ništa.
Priuštite mu nezaboravan oralni seks do ejakulacije i naučite uživati u njegovom uživanju. Neka vas uzbuđuje činjenica što vi uzbuđujete njega. I neka njegov orgazam bude i vaš orgazam.
I da ne zaboravimo, doći će na red i dan kad će on samo davati i vi ćete se naći u nebesima jer će vam se odužiti za vaš trud. I to tako predano, da nećete moći vjerovati svojim očima ili još bolje njegovom jeziku.

Seks se s godinama poboljšava
Za seks je potrebna vježba i partner s kojim se slažemo. S teorijom da seks s godinama postaje dosadan se nikako ne slažemo, naravno jer su oba partnera svjesna da seks ne smiju doživljavati kao rekreaciju ili bračnu dužnost. Ako se seksa primimo s maštom i partnerom s kojim se slažemo, kvaliteta našeg vođenja ljubavi će iz godine u godinu biti bolja. Posebno ako uvijek dodajemo nešto novo i idemo polako.

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!