|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   &&+2349022657119..@how to Join Ritual Money O...
26.10.2022 5:01:24   
alxe
Hello My people i bring to you good news that will change your life forever and ever, and this is my joy and happiness. people say To become a member of te royaleaglepries is a very difficult task. but i bring to your notice that to become a bonafide member of the brotherhood ROYAL temple have been made very easy, sometime ago i was just eager to become a member of the brotherhood temple of royaleaglepries, and i meant so many persons who never showed me the right way. few months ago i saw so many people testifying of how agent pascal linked them up, and they become a complete member of the brotherhood temple of royaleaglepriest, so i decided to contact Mr pascal who gave me the right link to become a member of the brotherhood temple of royaleaglepries, i followed all the steps, and today i am a proud member of the brotherhood of Royaleaglepries temple. so i want you all to help me say a big thanks to agent pascal. In case you have been aspiring to become a member of the brotherhood 

Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Trudnoća i muž/žena.
пеперутка16

Da li vaš muž/žena zna u kojoj ste nedelji trudnoće?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!