|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zanimljivosti o bebama rođenim u listopadu

Uredništvo Ringeraje, 8.10.2020
Kakve su "bebe rođene u listopadu" u ljubavi, s novcem ili u odnosima s okolinom?

image
Bebe rođene u listopadu lako će pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija.
/11


Osobe rođene u oktobru su u horoskopu Vaga ili Škorpija, a evo osobina koje su im zajedničke! Podijelite s osobom koju poznajete koja je rođena u listopadu!

 

Mirni i karizmatični

Bebe rođene u listopadu lako će pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija. Jednostavno su toliko šarmantni i karizmatični, da im svi jedu iz ruke!

Vole mir i harmoniju, ne svađaju se često. Motivira ih pravda, i često smatraju svojim ciljem pomiriti sve oko sebe. Rijetko dižu glas i mogu naći zajedničku temu sa svakim.

Kod njih je izražena i emotivna inteligencija, čvrsto stoje na zemlji i uvijek će dati sve od sebe da kontroliraju situaciju. Empatični su i uvijek će saslušati drugu osobu.

 

U poslu i novcu

Trudit će se da sve bude savršeno ako se prihvate nekog posla ili zadatka!

Pripazite, bebe rođene u listopadu nisu dobre s novcem. Troše ga kao da imaju neograničene zalihe, zbog čega ih okolina često mora usmjeravati kada su u pitanju financije.

 

PROČITAJTE JOŠ: 6 zanimljivosti o djeci rođenoj u srpnju

 

Ljubav

Bebe rođene u listopadu vole romantiku, ljubav, držanje za ruke, maženje… Ako nekoga vole, dat će sve od sebe da mu ugode i učine da se pored njima osjeća posebno.

 

Nervirat će vas ako…

Zbog težnje k iskrenosti i pravdi, znaju biti naporni! A zbog toga što savršeno kontroliraju emocije, pomislit ćete da su hladni, ali ne brinite, to je samo njihov pokušaj da ispadnu "kul".

Također, s obzirom na to da su vrlo kreativni, često sanjare i odlutaju im misli.

 

Njih će nervirati…

Negativnost, zvocanje, pesimizam. Vole da su okruženi ljudima koji su pozitivni. I pošto su veoma pažljivi kako se sami izražavaju, mogu se ozbiljno uvrijediti ako im kažete nešto pogrešno.

 

Izvor: mondo

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
5
VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
4
Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Nevjerojatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne točkice...
4
Respiratorni sinicijski virus
Dolaskom hladnijih dana počinje i sezona brojnih virusnih infekcija, među kojima je najpoznatija gripa, od koje godišnje...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!